JARA nie kojarzę takiej strony, ale jeśli chodzi o przepis na pierniczki, które są świetne w smaku i gotowe do zjedzenia niezależnie od tego kiedy się je zrobi, to polecam: http://www.mojewypieki.com/post/szybkie-pierniczki
Dzięki, już mi Eloise podesłała gdzie widziałam te pierniki i włąsnie były na moich wypiekach.
Ale czy z tego powodu, dzieci z biednej, wiejskiej szkółki, mają nie mieć szans na wygranie nowej łazienki????????? Głosowanie już trwa od dwóch miesięcy, ludzi po 400 głosów oddają na dzień,żeby ta szkoła miała jakiekolwiek szanse z dużymi miejscowościami, brakuje nam wsparcia na finiszu - proszę o jeden głos! 😉 Na prawdę to takie wkurzające? To powiedz to tym dzieciom,dla których to jedyna szansa!
A co do dołączenia do forum, czytam je od 1,5 roku, tylko się nie udzielam- tzn,że nie mam prawa, się tutaj odezwać w takiej sprawie??? Przykre bardzo. Rozumiem,że starzy uzytkownicy mają inne przywileje, ale jak forum się ma rozwijać,skoro "nowi" ciągle są odtrącani? 😉
Edit: dlaczego w 4 wątkach?? bo zależy nam na czasie, a do tych wątków forumowicze często zaglądają. Zbliżają się Święta, dobry uczynek się przyda 😉
Wystarczyło umieścić to w wątku o konkursach i nie byłoby problemu. Bo powtarzając ten sam post w kilku nieodpowiednich wątkach zwyczajnie spamujesz i motywy są bez znaczenia. Regulamin się kłania, a nie "przywileje starych użytkowników" 🙄 "Odtrącamy" tylko tych nowych, którzy nie szanują zasad 😉
Czy można pobrać gdzieś wszystkie najnowsze hity na raz? Pobieranie i szukanie pojedynczo jest baardzo pracochłonne. A może ktoś podzielił by się swoim muzycznym folderem?
Jak dla mnie nie ma lepszego niż ten z konopią indyjską z The Body Shop, ale on jest strasznie drogi (w zeszłym roku dorwałam w promocji świątecznej za 30zł..), natomiast zostawia fajny filtr na rękach 😉
Ja go kupiłam rok temu i ciągle używam, jeszcze się nie skończył 😁 Tylko zapach ma dość specyficzny, nie każdemu się podoba - mi osobiście nie przeszkadza 😉 Tylko właśnie trzeba polować na promocje.
Wiecie gdzie w weekend mam szanse dostac zwolnienie ? Potrzebuje na poniedziałek, a w poniedziałek mnie juz nie bedzie, ewentualnie czy dostaje sie od jakiegoś lekarza zwolnienie wstecz? Jesli ta to na ile dni do tylu?
Czy jest opcja odbycia praktyk u biegłego sądowego? A jeśli tak, to jak mogę się dowiedzieć czy w konkretnym mieście mogę? Mam pisać do Sądu pismo czy jak? 👀
Gdzie najtaniej kupię laski cynamonu (sztuk 6)? I szukam jeszcze sznurka czerwono-białego. W każdej pasmanterii? I ostatnie - papier taki, w jaki dawniej pakowało się paczki. Chcę tym opakować prezenty. Gdzie to dostanę?
Na poczcie papier będzie poskładany. W sklepach plastycznych z papierami powinien być w ładnych arkuszach, zwłaszcza w tych, w których zaopatrują się studenci bo zużywają go na tony 😉
ash, koniecznie "do ciała"? Ja kupiłam zwykły w Almie.