Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Już doszłam do innego rozwiązania. Da się w pdf zaznaczyć stronę i normalnie skopiować i wkleić w program, ale dzięki za radę! 🙂
JARA nie kojarzę takiej strony, ale jeśli chodzi o przepis na pierniczki, które są świetne w smaku i gotowe do zjedzenia niezależnie od tego kiedy się je zrobi, to polecam: http://www.mojewypieki.com/post/szybkie-pierniczki  

Dzięki, już mi Eloise podesłała gdzie widziałam te pierniki i włąsnie były na moich wypiekach.

Eloise Tobie również za pw  :kwiatek:
[CIACH]

P.S Przepraszam bardzo,że umieszczam tę wiadomość w nieodpowiednich wątku, jednakże, to bardzo wyjątkowa sytuacja.  😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] przeprosiny nie wystarczą. mamy wątki konkursowe i tam jest miejsce na takie posty.
ktoś chyba chce szybko do forum dołączyć i jeszcze szybciej z niego wylecieć 😁
P.S Przepraszam bardzo,że umieszczam tę wiadomość w nieodpowiednich wątku, jednakże, to bardzo wyjątkowa sytuacja.  😉

Jezu, jak mnie to denerwuje! Nie przepraszaj, tylko tego nie rób...
Ba, nawet w 4 nieodpowiednich wątkach. Zwykły spam zasługujący na bana, ot co.
Przepraszam, bo wiem,że to może denerwować.

Ale czy z tego powodu, dzieci z biednej, wiejskiej szkółki, mają nie mieć szans  na wygranie nowej łazienki????????? Głosowanie już trwa od dwóch miesięcy, ludzi po 400 głosów oddają na dzień,żeby ta szkoła miała jakiekolwiek szanse z dużymi miejscowościami, brakuje nam wsparcia na finiszu - proszę o jeden głos!  😉 Na prawdę to takie wkurzające? To powiedz to tym dzieciom,dla których to jedyna szansa!

A co do dołączenia do forum, czytam je od 1,5 roku, tylko się nie udzielam- tzn,że nie mam prawa, się tutaj odezwać w takiej sprawie??? Przykre bardzo.
Rozumiem,że starzy uzytkownicy mają inne przywileje, ale jak forum się ma rozwijać,skoro "nowi" ciągle są odtrącani?  😉

Edit: dlaczego w 4 wątkach?? bo zależy nam na czasie, a do tych wątków forumowicze często zaglądają.
Zbliżają się Święta, dobry uczynek się przyda 😉
Wystarczyło umieścić to w wątku o konkursach i nie byłoby problemu. Bo powtarzając ten sam post w kilku nieodpowiednich wątkach zwyczajnie spamujesz i motywy są bez znaczenia. Regulamin się kłania, a nie "przywileje starych użytkowników" 🙄 "Odtrącamy" tylko tych nowych, którzy nie szanują zasad 😉
Czy można pobrać gdzieś wszystkie najnowsze hity na raz? Pobieranie i szukanie pojedynczo jest baardzo pracochłonne.
A może ktoś podzielił by się swoim muzycznym folderem?
[s]potrzebuję pomocy z kontem google/gmail a konkretnie z kalendarzem.

Otrzymałam na maila zaproszenie/imformację:[/s]

[s]"We are writing to let you know that xxx@gmail.com has given you access to edit events on the Google Calendar called "xxx@gmail.com".

We have automatically added this calendar to your Google Calendar account. You can hide or completely remove this calendar at any time.

- The Google Calendar Team"[/s]

[s]wchodzę w swój kalendarz i..... nigdzie nie mam tego udostepnionego mi kalendarza. 🙁 gdzie tkwi problem? 🙁 [/s]

ok, już nieistotne. chyba ze względu na ilość danych w udostępnianym kalendarzu jego pojawienie się u mnie na koncie trwało bardzo długo. 😉
Jakie kremy do rąk polecacie na zimę? Najchętniej coś aptecznego i do parunastu złotych 😉
Jak dla mnie nie ma lepszego niż ten z konopią indyjską z The Body Shop, ale on jest strasznie drogi (w zeszłym roku dorwałam w promocji świątecznej za 30zł..), natomiast zostawia fajny filtr na rękach  😉
A jest wydajny? Potrzebuję też dla faceta, a to już razem 60zł 🙁
Ja go kupiłam rok temu i ciągle używam, jeszcze się nie skończył  😁 Tylko zapach ma dość specyficzny, nie każdemu się podoba - mi osobiście nie przeszkadza 😉 Tylko właśnie trzeba polować na promocje.

O taki

Edit: za duże zdjęcie
Dzięki, chyba się zdecyduję chociaż na próbę 😉
Wiecie gdzie w weekend mam szanse dostac zwolnienie ? Potrzebuje na poniedziałek, a w poniedziałek mnie juz nie bedzie, ewentualnie czy dostaje sie od jakiegoś lekarza zwolnienie wstecz? Jesli ta to na ile dni do tylu?
nikinga, jak Ci się uda dostać to w sieciówce typu Luxmed. Mają placówki czynne w soboty.
nikinga, lekarze mogą wypisać zwolnienie do 3 dni wstecz (wlicza się w to też weekend, nie same dni pracujące).
Czy jest opcja odbycia praktyk u biegłego sądowego? A jeśli tak, to jak mogę się dowiedzieć czy w konkretnym mieście mogę? Mam pisać do Sądu pismo czy jak? 👀
Gdzie najtaniej kupię laski cynamonu (sztuk 6)?
I szukam jeszcze sznurka czerwono-białego. W każdej pasmanterii?
I ostatnie - papier taki, w jaki dawniej pakowało się paczki. Chcę tym opakować prezenty. Gdzie to dostanę?
Dwa pytanka:

1. Czy znacie jakieś DARMOWE programy do ściągnięcia odtwarzające filmiki? Coś w stylu AllPlayer  😉

2. Uaktualniał ktoś AdobeFlashPlayer'a? Jest sens to robić czy da się bez tego obejść w Mozilli?
Gdzie STACJONARNIE dostanę olej kokosowy do ciała?
Moja butelka z Tajlandii się kończy i muszę pilnie kupić.
ash, w każdym sklepie ze zdrową żywnością. Polecam Efavit 🙂
cavaletti, senkju!!!! 😉
Dwa pytanka:

1. Czy znacie jakieś DARMOWE programy do ściągnięcia odtwarzające filmiki? Coś w stylu AllPlayer  😉

2. Uaktualniał ktoś AdobeFlashPlayer'a? Jest sens to robić czy da się bez tego obejść w Mozilli?

1. VLC media player,polecam
I ostatnie - papier taki, w jaki dawniej pakowało się paczki. Chcę tym opakować prezenty. Gdzie to dostanę?

Ja kupowałam taki na poczcie, ale w papierniczym też powinni mieć 😉
cavaletti, zwykły papier pakowy jest w sumie do dostania w wielu miejscach. W Ikea, Carrefourze, Tesco nawet się pojawia.
Na poczcie papier będzie poskładany. W sklepach plastycznych z papierami powinien być w ładnych arkuszach, zwłaszcza w tych, w których zaopatrują się studenci bo zużywają go na tony 😉

ash, koniecznie "do ciała"? Ja kupiłam zwykły w Almie.
Papier szary ja kupuję w zwykłym papierniczym. Chyba w każdym jest  🙂
:kwiatek: Dzięęęęęęki!
We wtorek wyruszam na łowy 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się