Hej 🙂 Jak to jest z numeracją toczków? Chodzi mi o toczki firmy Hipsport rozmiar 4 - wie ktoś coś na ten temat ? 😉 Na "nasze" to jaki to rozmiar będzie?
dlaczego nie działają mi Lekarze na stronie tvn? włączyłam Silverlight, odblokowałam wszelkie wtyczki, reklamy chodzą a serial nie. Po reklamach pojawia się to wkurzające kółeczko wgrywania i nic się nie dzieje.
Gillian a ipla Ci działa? Mi się tak dzieje czasem jak mi się przełączy karta graficzna czy coś w tym stylu. Wtedy pomaga tylko ponowne uruchomienie kompa
Gdzieś w necie widziałam przepisy na pierniki i były one podzielone według czasu np: 2 miesiace, przed świetami, miesiąc przed świętami, tydzień itp. Kojarzy ktoś?
JARA nie kojarzę takiej strony, ale jeśli chodzi o przepis na pierniczki, które są świetne w smaku i gotowe do zjedzenia niezależnie od tego kiedy się je zrobi, to polecam: http://www.mojewypieki.com/post/szybkie-pierniczki
Potrzebuje dostać się do ortopedy wolalabym na kasę, czy najpierw muszę iść do lekarza pierwszego kontaktu czy od razu mogę próbować bezpośrednio do ortopedy? Trzeba mieć skierowanie?
Jak obrócić zdjęcie w ogłoszeniach? Na kompie jest pionowo, do ogłoszenia wrzuciło się poziomo 🤔
Ja robię tak - mam program do obróbki zdjęć Picasa, w nim ustawiam zdjęcie w pionie i eksportuje do folderu. Zapisuje się w pionie i tak też będzie w ogłoszeniu.
Mam plik do wydrukowania w pdf, ale to są chyba skany złej jakości, dlatego jak drukuję nawet na najwyższej jakości itp. to ledwo co widać i nie da się tego normalnie czytać. Czy da się coś z tym zrobić ? Zwykle jak mam jakieś zdjęcia albo takie skany to w picture manager po prostu podkręcam jakiś tam kontrast, połcienie i ten tekst robi się ,,bardziej czarny" i ładnie się drukuje. Ale z pdf nie da się tego tak otworzyć ktoś coś ?