Przyjęło się nosić zegarek na lewej ręce. Ja jestem oburęczna wprawdzie, zegarek noszę na lewej, obrączkę również na lewej. Wszystko, co ubiorę na prawą mnie złości i denerwuje. Więc tak naprawdę nosi się tam, gdzie jest najbardziej wygodnie.
Potrzebuję na gwałt osobę, która by mi zrobiła prostą graficzną przeróbkę zdjęcia. Nawet zapłacę :kwiatek: Tło ze zdjęcia zmienić na jakieś ciemne, a literki z napisu na ociekające krwią :kwiatek: Nie musi być perfekcyjnie, chodzi mi o coś mniej więcej w tym stylu, co napisałam.
Ok, rozumiem. Teraz reklamują mnóstwo tych jogurtów greckich - a dla mnie one w smaku niczym się nie różnią od tych normalnych. Chociaż przyznam, składów nie porównywałam.
Pytanie z serii "zostawilan mozg w lozku": Jesli ns opskowaniu mam instrukcje " wrzucic do gotujacej wody w proporcji 1:2" to chodzi o 1szkl wody I 2 kasxy czy odwrotnie? Niby proste... ale jw 😵
grzesiek.1993 żadne oszczerstwo, moja rodzina (ta starsza ;p) pochodzi z kieleckiego i nigdy nie słyszałam u nich słowa ziemniaki, zawsze były kartofle.
A ja pochodzę z Kujaw i tam w większości ziemniaki, zupa ziemniaczana, a zamieszkałam w okolicach Poznania - i tu spotykam się w przeważającej większości z kartoflami (pyry albo pyrki). Swoją drogą - uwielbiam regularne co jakiś czas rozmowy o gwarach 😀