Jak to jest z rozporkami przy spodniach? Zazwyczaj spotykam się z tym, że damskie spodnie mają zameczek po prawej. To jest jakaś reguła? Mogą być spodnie damskie z rozporkiem po tej drugiej stronie? Wystawiłam własnie ogłoszenie bryczesów koleżanki na sprzedaż. Ona je nosiła jako damskie, a w sumie rozporek mają po "męskiej" stronie i miałam problemy, do jakiej kategorii je zakwalifikować 😡
Jaki program do sklejania filmików polecacie? Taki łatwy miły i przyjemny do bezproblemowego zainstalowania i żeby mi śmigał na windows 7 😉 I nie, nie windows movie maker 🤣
czy dokumentacja, którą ziera sie z gabinetu pielęgniarki w szkole, koniec liceum, będzie mi do czegokolwiek potrzebna? mam zamiar to jutro odebrać, ale z ciekawości czy sie przyda. tak samo nie oddałam ostatniego bilansu, leży gdzies w domu, szkole juz skonczyłam. wystarczy jak go sobie wsadze do tej koperty i tyle?
edit: jednak sie dowiedzialam, ze nie oddawala tego. co sie dalej dzieje z ta karta?
Jaki program do sklejania filmików polecacie? Taki łatwy miły i przyjemny do bezproblemowego zainstalowania i żeby mi śmigał na windows 7 😉 I nie, nie windows movie maker 🤣
Dzisiaj jak leżałam u pielęgniarki, to akurat przyszła maturzystka po kartę. Normalnie dostała ją do ręki i nawet babeczka jej powiedziała, żeby nie zgubiła, bo na dalszym etapie kształcenia może się jej przydać do papierów.
Mam pytanie, moze ktos bedzie umiał mi cos doradzic 😉 Otóz pare miesiecy temu kupiałam skórzaną kurtkę w pepe jeans i jest pewien problem. Kurtka wyglada mniej-wiecej jak na zdjęciu, na dole tez ma taki sciągacz. Rzecz w tym, że ten sciagacz farbuje mi wszystkie jasne ubrania, co potem sie nie spiera 😤 Opcja oddania kurtki nie wchodzi w grę - kupiałam ja w Polsce, a w PL nie mieszkam. Ktos ma jakis pomysł ? 🙇
Kojarzy może ktoś książkę do angielskiego, prawdopodobnie gramatyka i testy, możliwe że typowo business english. Kolor granatowy z puzzlami na okładce, poziom advanced? Książka zapewne już bardzo stara.
musisz sobie ściągnąć program do odtwarzania płyt (np. Power DVD), bo 8 nie ma juz Windows media Player w zestawie (Microsoft przegrał jakiś proces). Też mam Win8 ale nie chwale sobie.
[s]Gdzie dostanę książkę "Maturalnie, że zdasz" z chemii? Na całym allegro nie ma ani jednej, ceneo, skapiec i inne takie nic nie wypluwają, znalazłam jedną księgarnię, ale towar niedostępny, a potrzebuję na wczoraj 😵[/s] Edit: Nieważne już, właśnie ktoś wystawił na allegro i już kliknięte, ufff.
Za WMP nie musisz płacić, jest darmowy. Ale w zestawie go nie ma.
W Unii Europejskiej, poza "standardowymi" edycjami, na rynku znajdzie się również 5 dodatkowych edycji systemu w wersji N. Windows 7 N pozbawiony zostanie odtwarzacza Windows Media Player.
czyli w standardowych wersjach win7 przy instalacji systemu jest instalowany również wmp.