Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

flygirl
22 listopada 2011 18:06
No nie mówcie, że ponad 800 zdjęć na fbl muszę usuwać pojedynczo? 😵
cavaletti
22 listopada 2011 18:43
A., dziękuję!  :kwiatek: Schronisko istnieje, być może tam pojedziemy.

flygirl, napisz do administracji. Może będą łaskawi i usuną od razu 😉
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
22 listopada 2011 19:39
Bee., przepraszam, że dopiero teraz, ale nie zauważyłam wcześniej. 😉
Jutro pogadam ze szwagrem, zobaczymy jak on na to spojrzy, tylko on jest stomatologiem-protetykiem i nie wiem czy takimi rzeczami też się zajmuje. Pewnie jakoś wieczorkiem wyślę Ci PW.

dziękuję.  :kwiatek:
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 listopada 2011 19:43
No nie mówcie, że ponad 800 zdjęć na fbl muszę usuwać pojedynczo? 😵

musisz, przynajmniej jak ja usuwałam to tak było
ash   Sukces jest koloru blond....
23 listopada 2011 09:30
Czym da się sprać smar z nowej kurtki ❓ ❓ 😵
A.   master of sarcasm :]
23 listopada 2011 09:33
Zalezy z jakiego materialu jest kurtka, jesli syntetyczna to sprobuj pasty bhp (ale najpierw na niewidocznym kawalku zrob probe!)
ash   Sukces jest koloru blond....
23 listopada 2011 09:42
Beżowa puchówka 😡

edit: A. dziękuję 😅 😅 😅 pasta działa!
abre   tulibudibu
23 listopada 2011 09:55
Chuda, to zależy pod czyim patronatem chcesz to robić, czy masz salę, czy potrzebujesz dofinansowania. Ja bym się przeszła do DK i popytała.
efeemeryda   no fate but what we make.
23 listopada 2011 14:10
Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc ? chce sprawdzić gdzie jest obecnie paczka po jej numerze nadania, ale kompletnie nie potrafię tego znaleźć na tej stronie
http://www.singpost.com/  🙁
będę bardzo wdzięczna  :kwiatek:
Gillian   four letter word
23 listopada 2011 14:29
po lewej stronie masz taką jakby tablelkę, w dolnym rzędzie TRACK ITEM 🙂 
anil22
23 listopada 2011 14:34
https://www.vpost.com.sg/vpost/index1.jsp na dole masz ramke z napisem Where is
My Shipment? tam wpisujesz kod i powinno byc okej
efeemeryda   no fate but what we make.
23 listopada 2011 14:44
nie znajduję mi tej paczki, ale przynajmniej wiem gdzie szukać, dziękuje  :kwiatek:
Ulalala
23 listopada 2011 15:04
Chciałam założyć stronę internetową o tematyce jeździeckiej jako ze jest to moja pasja, ale zastanawiam się czy przy obecnej ilości stron miałaby ona szansę zaistnieć.
Może podpowiecie mi co mogłoby być na takiej stronie? Co was by interesowało?
Myslalam o czym takim jak np podoby temat tu czyli interpretacja zdjęć jezdziec+kon, każde zdjęcie miałoby swoje miejsce na komentarze, ale czy coś takiego byłoby potrzebne?

Stronę chcę zrobić dla własnej przyjemności, tylko właśnie nie wiem co w niej umieścić, pomóżcie :kwiatek:
flygirl
23 listopada 2011 16:36
Skoro marihuana i generalnie narkotyki są nielegalne to na jakiej podstawie można o nich publicznie opowiadać? Na przykładzie Dereszowskiej jak była u Wojewódzkiego. Opowiadała, że jarała trawę -> posiadała ją -> złamała prawo. Dlaczego teraz to już jej nie dotyczy? To samo z piosenkami i generalnie publicznym opowiadaniu.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 listopada 2011 16:45
Bo musi być z towarem złapana.
Mia
23 listopada 2011 16:46
flygirl, bo to nie jest podstawa prawna do skazania człowieka. Mamy wolność wypowiedzi, o ile mi wiadomo.

Czy ktoś był kiedyś na torze gokartowym w poznaniu?

flygirl
23 listopada 2011 16:52
JARA aa rzeczywiście 🙂 Na to nie wpadłam 😁 dziękuję 😉
Tercet
23 listopada 2011 19:11
znacie jakąś "internetową drukarnie" która wydrukuje jeden duży plakat?  😀
anil22
24 listopada 2011 13:48
Skoro marihuana i generalnie narkotyki są nielegalne to na jakiej podstawie można o nich publicznie opowiadać? Na przykładzie Dereszowskiej jak była u Wojewódzkiego. Opowiadała, że jarała trawę -> posiadała ją -> złamała prawo. Dlaczego teraz to już jej nie dotyczy? To samo z piosenkami i generalnie publicznym opowiadaniu.
  bo mogła robić to np. w Holandii , przynajmniej tak mozna sie wytlumaczyc. W sumie nie powiedziała , gdzie to robila. Ale masz racje to jakby przyznanie sie do winy i to publicznie.
noen   A story of a fighter of our human race
24 listopada 2011 14:01
ja w ogole nie rozumiem, tego, ze marihuana jest nielegalna 😉 I tak sie ja pali, i tak, a panstwo mogloby tylko zarobic 😉
Teodora
24 listopada 2011 14:10
Tercet,
coś w tym rodzaju?
http://www.druk24h.pl/menu,84,plakaty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
24 listopada 2011 17:16
Czy ma ktoś kawałek Gurala - Wszystko jest stanem umysłu ?  👀
Facella   Dawna re-volto wróć!
25 listopada 2011 15:18
gdzie dostanę taką jak tą, ale DUŻĄ triadę w kolorze srebrnym? nie musi być ze srebra, tylko w kolorze. wys. ok. 7-10cm
w offishopie nie ma (edit: znaczy są, ale wydają się małe - wymiarów brak), allegro ma same malutkie, na zamówienie są tylko ze srebra i okrutnie drogie )-:
edit: i pierścionek też bo mi ktoś na allegro podwędził  🤔
Gillian   four letter word
25 listopada 2011 15:54
JARA, ja mam. Wysłać Ci?
Tristia
25 listopada 2011 18:18
9,30 brutto to ile netto (płaca)?
Florcik
25 listopada 2011 18:24
Coś za często tu zaglądam...
Podczas czyszczenia monitora trochę płynu, nie wiem jakim cudem dostało się pod.  Jest to kształtu "> " i długość paskow to 11 i 6 cm, wygląda to podobnie do tego i wychodzi z tego samego miejsca -  , czy jest szansa na usunięcie tego ? 🤔
niemiłek
25 listopada 2011 18:48
gdzie dostanę taką jak tą, ale DUŻĄ triadę w kolorze srebrnym? nie musi być ze srebra, tylko w kolorze. wys. ok. 7-10cm
w offishopie nie ma (edit: znaczy są, ale wydają się małe - wymiarów brak), allegro ma same malutkie, na zamówienie są tylko ze srebra i okrutnie drogie )-:
edit: i pierścionek też bo mi ktoś na allegro podwędził  🤔

to pytanie powinno byc u mnie w skrzynce xD ta z MARSStore ma *mierzy* 3 cm, ta z linka nie jest oryginalna. te wymiary jak chcesz to tylko na zamowienie musisz robic. moja kolezanka ma taka wieksza, z 5 cm + kolczyki ma to zapytam skad. a po co ci taka wielka jesli moge wiedziec? na szyje? bo z obserwacji wiem ze takie duze nie wygladaja ladnie 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
25 listopada 2011 18:56
niemiłek, na długi łańcuch chcę do gładkich koszulek więc duża byłaby idealna (-;
w sumie, to jest triad czy triada? czy bez różnicy?
a ta z linka to jest pierwsza lepsza wyświetlona przez google, bo nie każdy wie co to.
madmaddie   Życie to jednak strata jest
25 listopada 2011 19:36
Facella z nie-srebrnej szybko się zetrze farbka i będzie miała nieciekawy kolor 😉
niemiłek
25 listopada 2011 19:55
Facella Triada po polsku, Triad po ingliszu. a bo ja swojej nie sciagam, dlatego myslac o noszeniu 10 cm kloca sie przerazilam :P moja po ponad pol roku wyglada tak [nie patrzec na asekuracyjny sznureczek koncertowy 😁 ] ale zajdzie jeszcze 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się