O co biega z tym " czy nie? ;>" po nazwisku ?że ktoś może zmienić czy jak ? 😎 i co oznacza " rodowe takie samo tylko w ciapki" ? albo cos podobnego ? 🙄
Tak ostatnio przeglądałam gazetę "Konie i Rumaki", redaktorem naczelnym jest Małgorzata Waliszka. I zupełnie nic mi to nazwisko nie mówi... Czy ktoś wie kto to? 😲 Gdzie i jak była związana z końmi? 👀
Kolejne moje pytanie 🙄 A więc chce nagrać film "Zmierzch". Mam go ściągniętego razem z napisami w folderze(napisy txt, a film avi.) i program Nero Express. Wchodzę w video/zdjęcia, a tam do wyboru : Video CD, Super Video CD i Pliki Video CD (a przy tym złota płytka :hihi🙂. Wybieram to trzecie i chciałam wrzucić wszystko na raz. Powiedziało mi że plik nie pasuje do filtra czy coś takiego. Ja z nagrywania czegokolwiek na płytkę jestem tępa, wiec proszę o pomoc 🙇. Jeszcze jedno czy jak wrzucę film z napisami na pen driva to normalnie go z napisami otworzy czy nie? Za wszelką pomoc dziękuje :kwiatek:
biedronka mi się w mieszkaniu obudziła... wylądowała w misce po serku i zostala na dlużej, następnie napiła się z kropli na desce do krojenia, a teraz myje się na kwiatku - co z nią zrobić?? 🤔
Nie wiedziałam gdzie o to zapytać, a że jest to dla mnie dosyć pilna sprawa, to postanowiłam tutaj. Niedługo będę malowała ściany w pokoju, bardzo chciałabym ozdobić je czarnym motywem japońskich kwiatów, nie wiecie skąd mogę wziąć jakiś ładny wzór, który mogę podsunąć architektowi?
helcia Zgrywanie na dvd: program virtualdub. Odtwarzanie: odtwarzacz (program) VLC MediaPlayer. Nic nie chciało tego cholernego Zmierzchu pociągnąć - a VLC spokojnie, tylko trzeba zaznaczyć okienko "with txt" bodajże. VLC gorąco polecam!
edit: sprawdziłam w VLC - "Open file" + okienko "Use a subtitles file"
helcia, wykrzesaj z siebie odrobine samodzielnosci 🙄 wpisz nazwy w google to bedziesz wiedziala czy sie da czy nie a co do pen drive - a co za roznica jaka podasz sciezke docelowa? czy na twardy kompa czy na zewnetrzny?
tia tylko podobno organizm czlowieka przyzwyczaja sie przez tydzien do tego typu zmian czasu i w zwiazku z tym wiekszosc ludzi ma problemy z uregulowaniem tego.
helcia, jak wrzucić na pendrive plik z napisami to spokojnie Ci go z tymi napisami odtworzy. Nawet jak wrzucisz film powiedzmy w formacie np. xvid i do tego napisy w formacie txt to później z tego pendriva spokojnie powinien film pójść, tak jakbyś odtwarzała go z płyty. Tylko zaznaczam -> film pójdzie, ale nie jestem pewna z jaką szybkością. My przenosilismy jakiś film przez pendrive, ale taki pendrive-mp3 i z odtwarzanie z samego nośnika danych a owszem, poszło, ale szło jak krew z nosa, więc skopiowaliśmy film z nośnika na dysk twardy i było ok.