Dzieki A., wolałam się upewnić 😉 Oj tak, opakuje jak sie da najdokładniej, tylko sąsiad straszył, że mi mogą niby paczke zatrzymać... Brat siedzi w Irlandii, zapodział gdzieś telefon, no i teraz na szybko trzeba mu cos podesłać 😵
[quote author=my_karen link=topic=20.msg837888#msg837888 date=1294169218] Dzieki A., wolałam się upewnić 😉 Oj tak, opakuje jak sie da najdokładniej, tylko sąsiad straszył, że mi mogą niby paczke zatrzymać... Brat siedzi w Irlandii, zapodział gdzieś telefon, no i teraz na szybko trzeba mu cos podesłać 😵 [/quote]
Nie, oni zatrzymuja tylko to co powinno miec vat zaplacony, tj fajki i alkohole 😉 Do mnie np cd i dvd z Polski dochodza bez problemu 😉 najlepiej wysylaj mala paczka, gdzie mozesz napisac ze to jest GIFT 😉
Jak pozbyć się nieprzyjemnego zapachu z nawiewów w samochodzie? Nie chodzi o klimatyzację, jedynie o zwykłe nawiewy ciepłego/zimnego powietrza. Gdy nawiew jest wyłączony - nic nie czuć, jak się włączy zaczyna się masakra 😵 Jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić?
edit. w samochodzie mojej mamy były wymieniane niedawno filtry powietrza właśnie te, przez które przechodzi powietrze z nawiewu. Wydatek nie jest duży.
jak nie masz klimy to i tak w każdym nawiewie jest filtr - zapchał się syfem i śmierdzi - więc trzeba go zutylizować 😉 ale zawsze możesz wpuścić taki spray czy też piankę przez każdą kratkę. Capi jak diabli przez dłuższy czas - miałam przyjemnośćz takim środkiem o zapachu OCEAN - czytaj kiblasty. zabije każdy smród.
Jak pozbyć się nieprzyjemnego zapachu z nawiewów w samochodzie? Nie chodzi o klimatyzację, jedynie o zwykłe nawiewy ciepłego/zimnego powietrza. Gdy nawiew jest wyłączony - nic nie czuć, jak się włączy zaczyna się masakra 😵 Jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić?
wliczaja sie, fakt wychowawczy jako nie skladkowy ale uprawnia z korzystania ze wszystkich uprawnien typu dlugosc okresu wypowiedzenia, nagrody czy odprawy np.przy zwolnieniach grupowych.
martva jakiego typu smrodek, bo ja to moglabym sugerowac nawet zdechle zwierze, nie robie jaj w tym momencie. Fakt... Myśmy mieli w jednym aucie smród po tym, jak jakiś gryzoń nasikał pod maskę... Jakiś szczur czy coś podobnego.
Ja się nie wstydze zapytać, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi, więc może ktoś z Was mi pomoże :kwiatek: . Piszę pracę na żywienie zwierząt, konkretnie to krów... Do wyliczenia dawki potrzebuję kilka danych, których nigdzie nie mogę znaleźć 🙁.
Chodzi o wartości: JPM, BTJN NTJE, JWK i Energię w MJ dla otrąb pszennych 🙇
Może któraś z Was ma akurat to teraz na uczelni, lub ma normy żywienia INRA'88 ... Będę mega wdzięczna :kwiatek: .
Jak zdobyć prenumeratę w którymś z końskich czasopism, bo nie jestem w nich ostatnio na bieżąco, a pamiętam, że coś gdzieś można było narysować i wygrać ową prenumeratę?🙂
ja, jako antytalent kuchenny 😡 zwracam się o szybką pomoc jak doprawić kurczaka po hawajsku, który przez noc stał w lodówce i przegryzł się za bardzo - jest słodko-bezsmakowy?
[quote author=Alabamka link=topic=20.msg831969#msg831969 date=1293810156] Oglądał ktoś dziś Rozmowy w toku? ( o karaoke) Ta dziewczyna ruda co była z dziewczyną to Patrycja Malinowska z Mam talent? Albo może ktoś pamięta jak nazywał się "zespół" Patrycji Malinowskiej?
To ona była, nawet śpiewała tą samą piosenkę co w MT 😉 [/quote] Tak myślałam 😀 Dzięki :kwiatek: