Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

A. ja chyba bym celowała w PS3  😉
A. ja chyba bym celowała w PS3  😉

ja wlasnie opinie slyszalam nieprzychylne  🤔  a chce jakas konsole kupic bo stara ps2 odbiera na zielono  🤔wirek:
A. wstrzymaj się do jutra jeszcze, mój chłop wróci do domu to się go spytam czy da radę mario na xboxa wrzucić, bo ona ma, ale jakie gry to ja już nie ogarniam 😉
A., jutro zapytam faceta co lepsze - ma i jedno i drugie  😉
Z wstrzymaniem nie ma problemu  😁 Dzieki kochane, jestescie zajebiste  :kwiatek: 😁
juz wiem..
A., pytałam - mój jest za PS3  😉 PS ma blu-ray'a - na plus.
Powiedział, że xboxa możesz zawsze później sobie dokupić  😁
olek  dziekowac  :kwiatek:
Oglądał ktoś dziś Rozmowy w toku? ( o karaoke) Ta dziewczyna ruda co była z dziewczyną to Patrycja Malinowska z Mam talent?
Albo może ktoś pamięta jak nazywał się "zespół" Patrycji Malinowskiej?
wydaje mi się że to ona. The talents nazywał się zespół. Wejdź na stronę mam talent i oni są w 2 odcinku😉

edit: mam problem bo mam sklerozę 😀😀 Czy jest coś takiego jak lip build??
Oglądał ktoś dziś Rozmowy w toku? ( o karaoke) Ta dziewczyna ruda co była z dziewczyną to Patrycja Malinowska z Mam talent?
Albo może ktoś pamięta jak nazywał się "zespół" Patrycji Malinowskiej?

To ona była, nawet śpiewała tą samą piosenkę co w MT 😉
Co zrobić z zatkanym uchem kiedy wszystkie domowe, logiczne metody nie pomagają?  🙁 (oczywiście poza pójściem do lekarza co zamierzam zrobić jak tylko będzie okazja)
Chess - a co już zdążyłaś wypróbować?
Płukanie wodą, zakraplanie parafiną, czyszczenie patyczkami suchymi, mokrymi i na ciepło x.x
Zatkało Ci się od wody czy od ciśnienia?
Zatknij nos i dmuchnij. Mówią też, że dobrze jest podczas dmuchania mówić KA-ROL.
Laryngolog da leki, ale jeśli masz zawaloną trąbkę to trochę potrwa. Niestety.
Samo z siebie, na pewno nie od wody bo nawet przy myciu głowy zatykam uszy (nawyk)
Próbowałam dmuchać na różne sposoby i nie pomaga. To chyba jakaś poważniejsza sprawa bo utrzymuje się już dzień i nic nie pomaga. Miałam iść dzisiaj do lekarza ale miejsc nie było.
Chess - w aptece jest coś takiego jak Acerumen - rozpuszcza woskowinę i ułatwia jej wydalenie. Prawdopodobnie "przykorkowało" Cię woskowiną... Tego sama nie wyjmiesz żadnym patyczkiem, możesz sobie co najwyżej błonę bębenkową uszkodzić.
Chess- jak Ci woskowiną przytkało to patyczkiem sobie jeszcze "poprawiłąś". Acerumen czasem pomoże. Czasem nie. Najbardziej to pomaga płukanie uszu, ale to już trzeba mieć skierowanie do laryngologa a laryngolog może se umyśleć, że masz zapalenie ucha i najpierw Ci antybiotyk przywali - ja mam często przypadłości takie z uszami, z reguły po płukaniu dopiero przechodzi. Raz tak własnie miałam, że nie chcieli mi płukać i dostałam kopę leków, a wsiadłam wściekła do auta, zapuściłam muzę i się moment odetkało 🙂
Dobra. Postaram się kupić ten specyfik i jak tylko dam radę to idę do lekarza bo już ciężko to wytrzymać. Ten plus był, że mogłam sobie oglądać fajerwerki bez zatykania uszu  😁
pomocy! dostałam płyty ze zdjęciami, napisane jest na nich CD-R, a komputer mi ich nie czyta. mówi, że są czyste, a wiem, że czyste nie są, bo na DVD wszystko jest. potrzebuję tych zdjęć na komputerze. potrzebny jest jakiś program? bardzo proszę o pomoc 🙁
ankers jesli komputer nie czyta to widocznie jest jakis blad na plytach, na ogol zdjecia sa zapisane w formacie jpeg i nic nie potrzeba zeby otworzyc. Jesli program jest potrzebny, windows z reguly pyta co uzyc do otwarcia/rozpakowania. O ile masz mozliwosc, sprobuj na innym kompie ale uwazam ze to blad w zapisie.
ale skoro DVD mi to czyta, to chyba nie jest źle zapisane. laptop też powinien to czytać, ale... nie czyta, no. o mamo, w ogóle się nie znam na tych komputerach 🙁.
ankers, może cd-room masz usyfiony albo zepsuty.
Teraz w RMF FM ogłaszają wyniki głosowania na Przebój Roku 2010 - czy później cała lista w odpowiedniej kolejności będzie ogłoszona na ich stronie?
Jak bezpiecznie zapakować siodło do kuriera ❓ Mam pewien plan, ale może ktoś już ma sprawdzone patenty  :kwiatek:
Mieliśmy różne opcje  😉
najlepiej siodło owinąc folią- taką spożywczą i włożyc do kartonu- zamkąc i wysłac. Polecam Poczteks- tanio i szybko, nawet w te wielkie mrozy  😀
o właśnie po cichu miałam nadzieję, że się Bogdan odezwiesz 🙂
aha, czyli nie przesadzać z jakimiś usztywnieniami między tybinki - myślałam żeby np. napchać tam gruby styropian (albo coś innego) żeby w razie czego się nie złamał łęk.
ale z drugiej strony, chyba Tir by się musiał wywrócić do rowu, żeby tak zgnieść karton..

zatem faktycznie, grubo owinę i dam solidny karton.

dzięki!
żeby się po kartonie nie telepało możesz napchać gazet
Ja jedno z moich siodel - akurat pelnolekowe - dostalam w kartonie z gazetami dokola.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się