Emade- ja miałam coś tyćkę podobnego. Robiło mi się nie dobrze zamiast bycia głodną. W efekcie dalej nic nie jadłam, bo źle się czułam. Ja radzę jeść, nawet jak się nie jest głodnym jakieś małe rzeczy typu pół kanapki chociaż co kilka godzin żeby po prostu coś normalnego zjeść.
kiedyś też bawiłam się chwilę internetem w telefonie z Anglii, tylko że w Polsce. 1200 funtów 🤔 a wtedy funt stał jeszcze na poziomie 6 złotych, więc tata za szczęśliwy to nie był 😁
Doskonale pamiętam jak mi się przypadkiem internet w telefonie załączył i nabiłam tacie, coś ponad 200 zł. Na szczęście, w Polsce. Od tamtego czasu jest mądrzejszy. Opcja z internetem zawsze wyłączona.
Mamy grupę Re-volta. Zamkniętą ;-) więc trzeba kliknąć i czekać na akceptację moda - chyba Ascai? O ile pamiętam, więcej info znajdziesz w wątku o fb właśnie.
Zawsze jak wklepuję kod doładowujący w telefon to zastanawiam się nad magią jaka jest ukryta w danej kombinacji cyfr 🤔wirek: Mianowicie, ilu kombinacji z głowy byś człowieku nie wpisywał, to zawsze telekod jest niepoprawny i nie trafisz (próbowało się kiedyś 😁 ) Oświeci mnie ktoś na czym ten myk polega? 👀
Mamy grupę Re-volta. Zamkniętą ;-) więc trzeba kliknąć i czekać na akceptację moda - chyba Ascai? O ile pamiętam, więcej info znajdziesz w wątku o fb właśnie.
Dziękuję za odpowiedź AN, już wysłałam zaproszenie. :kwiatek:
Zawsze jak wklepuję kod doładowujący w telefon to zastanawiam się nad magią jaka jest ukryta w danej kombinacji cyfr 🤔wirek: Mianowicie, ilu kombinacji z głowy byś człowieku nie wpisywał, to zawsze telekod jest niepoprawny i nie trafisz (próbowało się kiedyś 😁 ) Oświeci mnie ktoś na czym ten myk polega? 👀
Być może jest tak jak w numerach kont bankowych - któreś z cyfr to liczby kontrolne, będące np. sumą kilku innych z danego telekodu
Około 1,5 miesiąca temu przestałam jeść czekoladę, od 3 tygodni zaczęły mi się rozdwajać paznokcie. Czy to ma związek? Powinnam znowu wrócić do jedzenia czekolady, czy.. co?😉
wiedźma, to na pewno przez to! natychmiast zacznij jeść czekoladę! 😁 a tak serio, to rozdwajanie się paznokci może być skutkiem wielu rzeczy: działania detergentów, niedoborów witamin A, B i C i cynku. czekolada zawiera za to, żelazo, potas, magnez i witaminy A, D, E, więc może i pomaga. 🤣
mam pytanie. mniej więcej kto jest przodującą osobą w 'czasie zalogowania'? chodzi mi o to, jak długo ktoś jest zalogowany, według tego licznika przy wiadomościach. 🤣
Montuje się takie ustrojstwo w ziemi i to zużywając prąd wytwarza energię i to dość skutecznie, bo ma sprawność 400%. Myk jest w tym, że musi to być odpowiednio duże i odpowiednio głęboko. Najlepiej poczytać forum muratora.
wiedźma, to na pewno przez to! natychmiast zacznij jeść czekoladę! 😁 a tak serio, to rozdwajanie się paznokci może być skutkiem wielu rzeczy: działania detergentów, niedoborów witamin A, B i C i cynku. czekolada zawiera za to, żelazo, potas, magnez i witaminy A, D, E, więc może i pomaga. 🤣
mam pytanie. mniej więcej kto jest przodującą osobą w 'czasie zalogowania'? chodzi mi o to, jak długo ktoś jest zalogowany, według tego licznika przy wiadomościach. 🤣
niestety- choćbym chciała, to przynajmniej jeszcze spróbuję do sylwestra wytrzymać, a później zafunduję odnowę paznokciom. 😎