Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

mi też nie działa
u mnie dziala tak jak powinno. moze sprobuj w innej przegladarce?

Edytka, bo Ty masz kompatybilny komputer, nie zapominaj 😉

mi też nie działa, ale powinno byc ok jesli zwiekszysz rozdzielczosc ekranu. u mnie niestety juz sie nie da  👀
[quote author=Edytka link=topic=20.msg180890#msg180890 date=1235159010]
u mnie dziala tak jak powinno. moze sprobuj w innej przegladarce?

Edytka, bo Ty masz kompatybilny komputer, nie zapominaj 😉

mi też nie działa, ale powinno byc ok jesli zwiekszysz rozdzielczosc ekranu. u mnie niestety juz sie nie da  👀
[/quote]

nadal nie działa...  🤔wirek:
no to nie wiem jak ci pomóc. kup sobie macbooka, będzie działało  😂
U mnie też działa - lin rządzi 🙂
też nie miałam tych "przesówaków" (jeśli o to chodzi?) i powiększyłam stronę do 125% (na dolnym pasku) i się pokazały  😉
korzystam z mozilli, jak mam powiększyć ekran do 125 %?
a poczekalas az sie strona do konca zaladuje?
bo u mnie pod ff tez nie da sie przesunac, ale dalej ja mieli - strasznie wolno, wiec eni chce mi sie czekac az skonczy, a wtedy powinno sie dac przesuwac itp
już działa  😅  dzieki dziewczyny  :kwiatek:
to teraz ja mam pytanie:
mam zgrane zdjęcia na kompie, ale niektóre nie chcą otwierać mi się w "Irfan View"(muszę otwierać przez windows photo gallery), te same zdjęcia nie chcą otworzyć mi się w PS-ie ani wgrać na mp4...
help :kwiatek:
albo maja jakies dziwne rozszerzenie albo sa uszkodzone
Możecie polecić mi jakiś darmowy program do obróbki filmów?
Najlepiej, żeby był prosty w obsłudze bo jestem w tej kwestii kompletnie ciemna 🙁
Chodzi mi o podkładanie muzyki, wycinanie czy wklejanie fragmentów różnych piosenek/ filmów/zdjęć/napisów.
Z góry dziękuję.
może windows move maker ?
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=817&Windows+Movie+Maker+2.1+PL
Ściągnęłam i teraz nie wiem co z tym dalej robić... niby rozpakowałam ale nadal nie potrafie uruchomić. Wyskoczyło mi mnóstwo folderów.
Klikam, klikam i nic 🙁 ale dzięki za dobre chęci... może coś jeszcze uda mi się wyczarować 🙁
umc,  movie makera nie masz na kompie? powinien być w "Starcie" pod Windows Messengerem albo Media Playerem...
Yyy...
Nie, nie mam... sprawdzałam 🤔
Czy to może byc kwestia tego, że zdarzało mi się formatowac dysk? Jednak zawsze potem wgrywany był orginalny WindowsXP. Windows Messenger'a też nie mam 🙄
Przed chwilą doczytałam żeby jeszcze jakąś aktualizację ściągnąć i movie maker powinien działać. Tak więc biorę sie do roboty.
co to jest kanal RSS?
czemu płaczemy krojąc cebulę?  🙂
Hmm...czcigodni.
Robił ktoś kiedyś zakupy przez ebaya.de?
Wyobraźmy sobie taką sytuację.
Kupiłam siodło, które bez problemu wyślę na niemiecki adres znajomego..ale wypadałoby za nie zapłacić.
Chcę dokonać przelewu przez Pocztę Polską (przekazem - prowizja niby ma wynosić około 20 - 30zł) albo przez Bank Polski..i od czego tu zależy prowizja?
Jak puszczę przez Pocztę to nie mogę od razu dać Euro?
Na jakich zasadach to działa?
Gavi, załóż paypala, przelejesz bez prowizji i problem z głowy  🍴
czemu płaczemy krojąc cebulę?  🙂

wydaje mi sie że to przez jej zapach
a dokładniej to przez substancje lotne zawarte w jej soku, które dzialaja drazniaco na oczy i organizm broni sie wydzielajac lzy "zmywajace" czynik drazniacy

Dobra... mam juz Movie Maker'a 😉
Czy przy jego pomocy można wycinać różne fragmenty piosenek?
można na pewno ale jak to Ci nie pomogę bo nie pamietam  po formacie mam kompa i nie mam tego programu, a kiedyś dużo się w nim bawiłam..
nalezy uzyc google i znalezc sobie gotowe odpowiedzi na wszystkie te pytania
Ushia, dzięki za radę...
Sądzę, że google poradziłoby sobie z jakimiś 92% pytań zadawanych w tym wątku 😉
Tak czy siak dzięki Wam dziewczyny, już sobie poradziłam  :kwiatek:😉 i sorry za te moje durnowate pytania, ale obsługa Windows'a nie jest moja mocna stroną  😜
Czym można zmyć dziegieć z pudełka i drewnianej półki? Przykleja się do tego wszystko i okropnie mnie drażni.
z pudełka może rozpuszczalnikiem??
dziegieć można z pudełka zmyć denaturatem, w drewnianą półkę raczej wsiąkło....

żeby nie płakać przy krojeniu cebuli należy włożyć sobie do ust zapałkę (oczywiście główką na zewnątrz)  Naprawdę bardzo pomaga
żeby nie płakać przy krojeniu cebuli należy włożyć sobie do ust zapałkę (oczywiście główką na zewnątrz)  Naprawdę bardzo pomaga

w jaki sposob?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się