Notarialna, w której to restauracji zupa kosztuje 43zł? muszę przyznać, że czasami bywam w tych restauracjach, ale takiej jeszcze nie widziałam, a chętnie bym skosztowała i porównała czym się różni od mojej, domowej.
Notarialna, ja serio nie wiem skad Ty te ceny wynlazlas - ja jestem fanem restauracji wszelakich, od bardzo tanich do bardzo drogich, bywam w nich bardzo czesto i jeszcze mi sie nie zdarzylo zaplacic 43 zl za zupe. A Ty zdaje sie restauracje ogladasz przez szybe ale widze ze do powiedzienia masz bardzo duzo na temat cen i tego co jak smakuje.
Kumpel mojego ojca pracował z panią Gessler ładnych parę lat temu i nie wspomina zbyt dobrze tej współpracy... Podobno zachowuje się w stosunku do innych po prostu chamsko i nie ma szacunku do ludzi. Co do długów - wiem, że były - do tego stopnia, że wypowiedziano pani Gessler lokal... i nie jest to informacja zaczerpnięta z pudelka, także wrotki niczego sobie nie wymyśla 😉
Co do samej kuchni i programu w tvn, to ja osobiście nie jestem zwolenniczką tłustego, staropolskiego jedzienia. Poza tym, smieszy mnie to, że wymaga cięć w cenach i jednocześnie 5 krotnie lepszej obsługi, codziennie świeżych towarów, wymyślnych dań itp... Nie da się za 5zł zaserwować faszerowanego świniaka i jeszcze na tym nie stracić 🙄
także wrotki niczego sobie nie wymyśla wink powiedzmy, że nie mam w zwyczaju...jak czegoś nie wiem, to siedzę cicho i się nie wychylam, co by mi tej niewiedzy nie wytknięto 😁
ja rowniez bylam w Polce. Raz tylko, bo ze wszystkiego co jedlismy (czyli 2 razy przystawki, 2 razy zupy, 2 drugie i deser) smakowaly mi tylko placki ziemniaczane. Ceny byly zupelnie normalne wiec nie wiem Notarialna o czym mowisz.
też wczoraj oglądałam.... jak jedzenie zaczęło zapowiadać się naprawde chińskie mówie do mojego K. że idziemy ❗ ❗ ale potem.... 🤔 zdecydowanie NIE idziemy
Kelnekra zadje się zbiła talerze. Słownictwo i podejście jej wuja - właściciela, bez komentarza, burak jeden 👿 Dziewczyna się trzęsła, płakała, nawet na podłogę padła...
są w Polsce i podlegają polskiemu prawu więc jeśli facet się znęca to spokojnie można coś z tym zrobić choć myślę, że sam program już sporo załatwił-mam nadzieję, że knajpa padnie
Karla🙂, no ja wiem, ale żeby polskie prawo zadziałało to ktoś by to musiał ruszyć. Niestety podejrzewam, że wyprą się wszyscy - nie tylko wuj ale i jego żona i sama dziewczyna też - tak jest wychowana, zawsze podporządkowana mężowi a przede wszystkim - co gorsze - kompletnie wierząca w to, że to co robi jest dobre. Ona też się boi, ale ona uważa, że to jest normalne, właściwe. Ehh.