Hej, co do wetów z dolnego sląska polecam Kornaszewskich- mają sprzęt- rtg cyfrowe, endoskop, usg, shocki, laser . Jezdza do Wroclawia, j. gory zielonej, leszna. dojazd zawsze dziela wiec nie wychodzi drogo. polecam
Mogę polecić do USG w pomorskim, Dr. J. Dyląga. Przyjechał tak jak sie umówił, wykonał USG i jestem bardzo zadowolona. A teraz poszukuje dobrego weta od końskich zębów, głównie chodzi i wadę zgryzu,najlepiej ze Śląska. Wiem że dr. Pędziwiatr się tym zajmuje, ale może jest ktoś jeszcze?
ja znam Państwa Pacyńskich - i Pana Antoniego i Jagodę
UWAGA
Ktokolwiek wie!!!
Szukam kontaktu do czarnoskórego weterynarza, który obsługuje m in kadrę Niemiec, do Polski zwykle wzywał go Kiecoń, ale nie mogę się do niego dodzwonić. Czy ktoś wie jak nazywa się ten weterynarz, ma jakiekolwiek informacje?
Achaja_Olsztyn, będę wiedziała wieczorem i mogę dać kontakt do człowieka, który będzie go ściągał do swojej stajni. Chyba, że kto inny do tego czasu poratuje 🙂 wczoraj właśnie była o nim rozmowa w mojej stajni 🙂
A co to za taki wet? Ortopeda? Na stale jest w PL? Jakies opinie na jego temat? Apropo p. Pacynskiej, super kontakt, bardzo szybko przyjechala, zbadala i jest dobrze. Polecam.
Jeszcze raz z Wrocławia gorąco polecam Panią Jandzis-nasza współpraca jest owocna, koń wraca do zdrowia, usługi nie mają niebotycznych cen i jest sympatycznie i konkretnie.
Ja z mazowieckiego polecam Gosię Swiderek -Baran :kwiatek: .Uratowała mojego konia po zerwaniu stawu kolanowego i nie ograniczyła się tylko do przyjazdu do stajni ale również przyjechała na służewiec za nami aby skonsultować nasz przypadek z dr Samselem (po wyjściu z przyczepy koń miał tyle adrenaliny że przeszedł wszystkie próby zgięciowe) później dojeżdżała do stajni na zastrzyki nie było żadnego problemu .Pani Gosia ma sporo pacjentów a mimo to jak ktoś dzwoni do niej kojarzy konia . Jeśli nie odbiera bo ma jakiś zabieg oddzwania . Czasem jednak się spóźnia na wizytę ale nie można mieć do niej pretensji ponieważ jak już dojedzie np d nas to okazuje się że ktoś chce konsultacje itp nie zdarzyło się jeszcze żeby odmówiła 🙂
Potrzebuję kogoś z Wielkopolski, kto przyjedzie, zrobi zdjęcie RTG nogi i mi wytłumaczy, co widzi i nie przestraszy się setki pytań, które jestem w stanie zadać. :kwiatek:
Potrzebuję kogoś z Wielkopolski, kto przyjedzie, zrobi zdjęcie RTG nogi i mi wytłumaczy, co widzi i nie przestraszy się setki pytań, które jestem w stanie zadać.
Dr Gniazdowskiego polecam bo korzystam z jego usług. Gdy mnie nie było w domu, a jedynie moja mama to po wizycie i rtg sam dzwonił powiedzieć co i jak. Pozytywne opinie natomiast słyszałam o dr Przewoźnym. Specjalista od końskich nóg.
Poszukuję weta z zachodniopomorskiego, pomorskiego, albo skądkolwiek z endoskopem i rtg, który dojedzie do konia w okolice Szczecinka. Niestety mój wet wystawił mnie do wiatru - umawia się i nie przyjeżdża, albo nie odbiera telefonu 👿