Ja również polecam dr Jakubowską. Mój koń dzięki Niej także od dłuższego czasu nie kaszle. Ostatnio jak u Nas była to nie miała jeszcze rtg ale zamierzała nabyć. Także można zadzwonić i zapytać.
Hej Potrzebuję dobrego i sprawdzonego weta do diagnozy kulawizny, ciągłego odstawiania tylnej nogi i przeskakiwania na kopytem z okolic dolnego śląska. Do tej pory przyjeżdżał do nas dr. Golachowski ale chyba ciągle jest za granicą. Sprawa jest bardzo PILNA.
Wracając do krakowskiego wątku - ktoś ma może więcej informacji nt wet Jakubowskiej? Gdzie praktykowala, u kogo, jak długo, z czego ma doktorat? Niedawno sprowadziłam się z koniem spowrotem do Krakowa. Lekarz który go prowadził polecił mi dr Agatę Porzuczek (już musiałam ją wzywać - bardzo polecam) - ale wiadomo - zawsze lepiej mieć więcej namiarów...
A czy ktoś się może orientuje czy żona dr Golachowskiego jest w Polsce ? Kiedyś odbierała tel. dr Golachowskiego i go zastępowała a teraz dzwonie i tel wyłączony. Ma ktoś jakieś info ❓
A czy ktoś się może orientuje czy żona dr Golachowskiego jest w Polsce ? Kiedyś odbierała tel. dr Golachowskiego i go zastępowała a teraz dzwonie i tel wyłączony. Ma ktoś jakieś info ❓
Masakra ! 😵 Tego się właśnie obawiałam. Golachowski, teraz jego żona. Ostatnio był u mojego konia inny wet. I moje odczucia - tragedia 🤔wirek: Nigdy więcej. chyba też wyjadę z koniem do Belgii 🤔wirek: