Czy mogłabym prosić o podanie numeru telefonu do dr. Rojka? Wyjątkowo ciężko znaleźć kontakt do niego w Internecie. Na Re-volcie też kontaktu do niego nie ma chociaż jest raczej polecany.
Misiu, Nikt nie przybył niestety 🙄 Ja polecam Kacprzyńskiego do ortopedii. Dojeżdża dosyć regularnie Antczak, tylko z nim się trudniej umówić zdecydowanie.
zembria, nie wiem skąd, ale z okolic 3miasta. Mega dobrze robi zęby, ogarnia również oddechowce, ortopedią również się zajmuje, parę moich znajomych z nim współpracuje i jest mega zadowolonych.
Kujawski jest strasznie nieterminowy choć tfu tfu, ma teraz jakiś dobry czas 😀 Nie znam drugiego weta co ma takiego nosa jak on, więc jak jego nie jestem w stanie ściągnąć wiozę do kliniki.
Dodam że Rudziński jest jednym z najbardziej sympatycznych wetów, podchodzących do koni z miłością i czułością - bardzo to dobrze robi na głowę właściciela :-)
A do kogo w razie „W” w woj. lubuskim, okolice Gorzowa Wielkopolskiego? Mam wrażenie, ze tutaj od 15 lat jest straszna dziura jeśli chodzi o lekarzy… Jak tylko słyszą ze do konia to najchętniej zablokowali by numer 🙄
Sankaritarina a bo to trzeba wiedzieć dokładnie 😅
Kucyk miał infekcje, dostał leki, inhalacje ale kaszel został (sporadycznie ale jednak) i czasem coś z nosa poleci jak odkaszle. Koń ma tyle problemów zdrowotnych, że w razie czego chce wyłapać dość szybko problemy oddechowe
Cześć, czy ktoś się orientuje, czy Pani Aldona Kucharska z Gliwic przyjmuje konie u siebie na miejscu? Tzn. czy można zawieźć konia do niej na badania (z noclegiem)?
Kojarzę, że przed laty była taka opcja albo mylę miejsca🤔