-Alvika-, Kacprzyński regularnie bywa w Sztumie, średnio jest co 2 tygodnie, czasem nawet częsciej. Z lokalnych to jeździł kiedyś Mazurkiewicz, on nie koński, ale od dużych zwierząt, kolki, szycia i inne nagłe wypadki zawsze ogarniał, ale teraz "osiadł" w inspektoracie więc doopa :/ Tu jest czarna dziura, najbliżej ma właśnie Hubertus, a potem to z Trójmiasta trzeba wetów ściągać niestety.
To ja pociągnę temat woj. pomorskiego - okolice Miłosnej, Rakowca, Sztumu, Malborka: jaki wet ma te rejony w swoim stałym zakresie, oprócz Hubertusa?
PS. szukam lokalnych lekarzy weterynarii, którzy konie ogarniają. -Alvika-,
Od niedawna do Brodnicy przeprowadziła się Aleksandra Bróździńska i jeździ w promieniu 100 km bez problemu https://www.facebook.com/profile.php?id=100088929212401
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 16 lutego 2023 11:25
-Alvika-, jak lokalnie to Mazurkiewicz, "osiadł" w inspektoracie, ale on w teren jeździ z tego inspektoratu, (nie siedzi w biurze) i ogarnia też "swoja" robotę, a że mają pod sobą dwa powiaty i jest akurat w okolicy to nie ma problemu. Nie jest już może, aż tak dyspozycyjny jak kiedyś jednak w razie W przyjedzie nawet jakby musiało to być w godzinach pracy w inspekcji. Warto więc dzwonić.
Kotlarz jeździ, ale daleko ma to prawda, więc oprócz Hubertusa zostaje Kacprzyński. Jeżdżą też chyba tutaj lekarze z Kanvetu - Patrycja i Robert Zientkowscy .
Doniaa, większej fachury niż Dr Januszewski na pomorzu nie znajdziesz 🙂 wycina u nas wszystko w tym ciął rok temu mojego konia, 30 minut i po robocie, bez stresu, ładnie się wszystko goiło 🙂
zembria,xxagaxx,elita17,Aleks, bardzo Wam dziękuję!
Konia ogarnął na cito Hubertus, ale szczerze, to nie byłam przygotowana na taką "pustynię". Do Michała & Mateusza nie dodzwoniłam się, Michał Kotlarz nie ma ostatnio pacjentów w okolicy i to żaden biznes tłuc się tak daleko do jednego konia, a Mazurkiewicza probowali ściągnąć do stajni już od listopada - i nie wyszło jakoś 🤷
Reszty nie znałam, więc będę dzwonić. Jeszcze raz dziękuję!
Witam, czy mogę prosić o polecenie weterynarza do badania kupno-sprzedaż z okolic Bydgoszczy? Z jakim kosztem w tych okolicach wiąże się takie badanie? Nie są to zupełnie moje rejony. Z góry dziękuję.
_Gaga, ja odpowiadałam na pytanie Donii, która napisała tylko o województwie pomorskim, dopiero Alvika pociągnęłam temat województwa z regionami, a tutaj niestety nie pomogę, nie moje rejony 😉
Stachowiak z Gniezna jeździ w tamte okolice (na pewno Kalisz, nie wiem jak z Sieradzem) i jeszcze pani Ania Łuczka z VET LECZNICA z Brudzewa też robi TUV i z tego co wiem to w okolice Łodzi/Zduńskiej Woli/Zgierza też zdarza jej się jeździć (namiary są na pierwszej stronie).