Pomocy, kogo polecacie do wysłania tuv, aby wyraził opinie (odpłatnie oczywiście) i ewentualnie sprawdził klinicznie i to z czym miałby wątpliwości w okolicach Poznania?
Ktoś z Was wie czy rozmiarówka w Antares wypada mała czy duża? Jak jest z szerokością nachrapników i długością naczółka? Mam konia, którego głowa może nie jest bardzo długa, ale ma za to szerokie czoło i spory obwód w miejscu nachrapnika.
nikos, Maciek robił TUV mojej kobyle, potem mi konsultował 2. Oprócz tego miałam również drugą opinię z klinikii zawsze mi się to zgadzało. Stąd, pomimo tragicznej terminowości polecam 😉
xxagaxx, wiem znam Maćka i bardzo również polecam, bo specjalista świetny ale trochę mi na czasie zależy 🙂 dlatego pytam o inne opcje 🙂 a nie moje województwo więc nie znam weterynarzy i nie wiem kogo warto :p
Witam, czy ktoś mógłby polecić weterynarza do wykonania TUV-u u kuca szetlandzkiego w okolicy Poznania ? Zależy mi, aby była to osoba terminowa, gdyż będziemy w okolicy tylko jeden dzień i jest to jedyna szansa aby konika przebadać.
Z góry dziękuję o odpowiedź 🙂
Pati2012, czytałam - ale oni tam chcieli TUV wysyłać do konsultacji. Chociaż nazwiska podane wyżej ogarnelam tez. A ja bym chciała dopiero zrobić od zera i to w konkretny niezbyt odległy dzień :p trochę utopia wiec zbieram dane.