Pisałam w wątku o kupnie, ale pewnie nie wszyscy tam zaglądają.
Kogo do badania klinicznego przed kupnem konia w Warszawie i okolicach?
dr Kalisiak i Hecold już na mojej liście, ale ciężko z terminami, więc szukam dalej 😒
Agnieszka Bestry - już pisałam Ci w innym wątku - u mnie badała konia na zlecenie kupującego. Byłam pod wrażeniem
Z tego co wiem, nie ma odległych terminów, bo akurat koleżanka bada konia, którego chce kupić i ma termin na środę
infantil, może któryś lekarz z Lublina lub z Warszawy podjedzie w takim razie? Piotr Kowalski robi tuvy i ma komplet sprzętu, jest z Lublina. Może Michał Rojek też jeździ w te rejony, trzeba pytać, bo on jest z Radomia i to już kawałek.
Ortopeda Warszawa i okolice - kogo polecacie? Dziwny przypadek u bardzo starego konia, mamy wstępna diagnozę, ale chciałabym ściągnąć do niego kogoś, kto siedzi w ortopedii i to skonsultować. Tylko niestety wiem, że część lekarzy niezbyt chętnie podchodzi do starych koni.
Czy ktoś miał taki przypadek z Blanką Wysocką, że po badaniach bardzo przeciągała wysyłanie wyników? 20 maja była u mnie i robiła endoskopię (u konia z podejrzeniem początkowej fazy RAO) i do dziś nie mogę się uprosić o wysłanie wyników. Zaznaczę ze robiła również gastro u innego konia i znajoma dostała wyniki 2 dni później, a mnie powiedziała że zadzwoni do mnie (na co nie liczyłam).
Malachitowa, moja koleżanka też się kiedyś na tę kwestię bardzo skarżyła. Finalnie dostała wszystko chyba miesiąc po badaniu mimo dzwonienia, pisania i pytania pani Wysockiej osobiście.
Malachitowa, ja dlatego pani Blanki nie polecam. Zapłaciłam kosmos za dojazd i endo, wyniki po miesiącu BEZ żadnych zaleceń. Był tylko co wykryto, albo czego nie w BALu i tyle.