A może jakiś fajny sportowy zegarek do zadań ekstremalnych?? 😉 Może jakaś fajna książka o programowaniu albo po prostu jakieś niezapomniane urodziny - zabrać w jakieś miejsce ciekawe żeby sobie zaszalał.
A czy prezentem koniecznie musi byc rzecz? Może zorganizowac jakiś wypad za miasto (rowerowy, wspinaczkowy 😲) zakończony jakąś fajną rzeczą np wspólna kolacja w jakimś fajnym miejscu, albo piknik na świeżym powietrzu. Żeby nie było, można też poprosic w sklepie komputerowym/ rowerowym o voucher, żeby chłopak go sobie wydał, jak chciał
W ramach urodzin byliśmy zwiedzać Browar Żywiec, zatrzymaliśmy się w sklepiku z pamiątkami i wyżebrał zapalniczkę Zippo z wygrawerowanym logo piwa żywiec (wielki fan :icon_rolleyes🙂 tak jęczał, tak tupał, że kupiłam 😁 . Wczoraj miał urodziny, przyszłam o 24 pod jego mieszkanie z kocem, szampanem, tortem, świeczkami i poszliśmy na trawkę, rozścieliłam kocyk i tak posiedzieliśmy. W ramach uzupełnienia prezentu dostał książkę Clarksona - ten od top gear i whiskey 😉
Teraz ja...błagam o pomoc bo jak zwykle niewiem co kupić. Mam tylko 2 dni i potrzebuję prezent dla przyjaciela na 18 urodziny. Niestety nie odnotowała żadnych zainteresowań i pasji bo po prostu ich nie posiada. Myślałam o czekoladowym telegramie i... no właśnie co jeszcze? Błagam podpowiedzcie mi coś bo jak zwykle zostawiłam wszystko na ostatni moment i do tego nie mam pomysłu. :kwiatek:
wiem co chce kupic, tylko nie wiem gdzie moge znalezc to w necie. Gdzies widzialam jak nie byla mi potrzebna, a teraz jak musze ja miec to nie ma nigdzie :/
Chodzi o gumowa kaczuszke do kapielii, ale nie taka zwykla zolta tylko np w formie kaczki-pirata czy cokolwiek. Ma to byc prezent dla kumpla.
mojemu facetowi - gadżeciażowi - sportowcowi kupiłam ramkę cyfrową na zdjęcia, wybrałam 8 calową, z pilotem, teraz może swoje zdjęcia z wypraw quadowych i wyczynów na boiskach, rowerach, paintballach podziwiać w tej ramce 🙂
Ja mojemu ukochanemu kupiłam udział w warsztatach fotograficznych 🙂, zamówiłam torcik i zrobiłam własnoręcznie dyplom (certyfikat) pradziwego mężczyzny 😎 (pomysł wzięłam z internetu i pozmieniałam).
Pinesska i jak się sprawuje owa ramka? to jest na baterie? na już w opakowaniu kartę pamięci (tyko jak zgrać na nią zdjęcia, bo nie nie technologiczna jestem) myślałam aby mamie kupić coś takiego bo dużo km dzieli nas...
Tak odnosnie prezentow dla chłopaka/narzeczonego/męża/kumpla ale również np kumpeli...według mnie dobrym sposobem isc z kims na jakis targ,do pasażu,galerii itp itd i zobaczyc co mowi dana osoba np " o swietna bluzka chciala/bym ja miec".Ja zauwazylam,ze moj chłopak interesuje sie mieczami,łukami i podobnymi rzeczami na wkkw w strzegomiu 😁 jak podchodził do takich rzeczy i sie zachwycał,poza tym też coś tam mówił,że podobają mu się takie rzeczy,także wiem już co mu sprawie na styczniowe urodziny 😉
pomocy. za tydzien moje przyjaciolka ma 18tke a ja totalnie nie mam pomyslu co kupic. Mieszka w USA wiec prezent musi byc symboliczny. Typ artystki, fotografuje, rysuje itp. myslalam nad przywieszka ale raczej takich rzeczy nie nosi 😵
Masz może jakieś zdjęcie lub rysunek wykonany przez koleżankę? Może jakoś ładnie byś to oprawiła, wykonała jakiś fajny efekt i to wysłała? A może wykonaj ramkę samodzielnie? Sama miewam "artystyczną" duszę i wolę, jak ktoś wyda 5 zł i zrobi wszystko sam, niż żeby wcisnął mi jakieś badziewie za 500 zł.
edit: Czy jesteś jedyną znajomą tej osoby z USA? Jeśli nie, zróbcie sobie grupowe zdjęcie, albo plakat np z odbiciami waszych dłoni, oprawcie to ładnie i wyślijcie 🙂
Pomocy! Siostra cioteczna ma 18 urodziny i szukam śmiesznego wierszyka, obrazka, czegokolwiek co można będzie wypalić. Przeszukuje neta i kurcze nic naprawdę śmiesznego nie widzę. Albo jeśli ktoś ma jakiś śmieszny wzór na haft, tylko taki mały, bo chce z niego zrobić kartkę. Help 🙇
Słuchajcie mam pilną prośbę ❗ Szef mojego zespołu w pracy został właśnie prezesem 😅 Chcemy mu kupić jakiś drobiazg z tej okazji. Wstępnie wymyśliłyśmy kubek z jakiś fajnym napisem lub grafiką, tylko właśnie jest problem z pomysłem na ten napis, grafikę.
Może macie jakiś pomysł? Jakoś w tej chwili nie potrafię znaleźć nic ciekawego w necie 👀 a czasu mamy mało, bo zamówienie na kubek musiałabym złożyć dzisiaj do 17.
ja tez potrzebuje pomyslu na prezent... na 40lecie poznania moich rodzicow !!! robia duza impreze z tej okazji i wypadaloby dac cos od dzieci 😉 !! HELP!!
Horciakowa, A może jakiś zestaw do pisania? W sensie ekskluzywne pióro stalówkowe, ołówek i długopis. Myślę, ze taki prezent byłby bardziej elegancki 🙂 Chociażby coś takiego: (nie wiem jaki macie limit pieniężny, ale daje takie bardziej exclusive. http://allegro.pl/item800668849_zestaw_pioro_parker_sonet.html
Mery, może jakiś porcelanowy serwis do herbaty? Coś takiego, by mieli do użytku codziennego 😉