DressageLife, wolę zapytać niż jechać na darmo 😉 dzięki! Wygląda na to, że na 90% będę w piątek, jeszcze nie wiem od której do której, bo nie wiem kiedy zaczynają i kończą się konkursy 😤 chętnych na zdjęcia zapraszam na pw, bo niestety po nickach to was nie poznam 😡
Jakoś jak Jaroszówka robi zawody na 200 par to i tak podają przewidywany program w propozycjach... Ja wiem, że to się może i tak zmienić, ale zawsze to daje jakąś mniej-więcej orientację w temacie. A tu nic 😤
zgłoszenia ostateczna są do dziś, jak ma być dostępna lista zawodników ? program zależy od liczby startujących ....
ok, ja bym chciała znać własnie chociaż orientacyjny program, nie sądzę by przez ostatnie 2-3 dni do dnia ostatecznych zapisów mogło się aż tyle nowych osób zgłosić, by ten orientacyjny plan mógł ulec diametralnej zmianie. Może i coś by się przesunęło o kilka/naście minut, ale przynajmniej mogłabym sobie te dni jakoś z grubsza rozplanować 😉
Jestem szefem mojej ekipy sekcji i wogole wszystkiego i dostałam listę od pana Helaka żeby każdy sprawdził czy wszystko jest okej 🙂 Skoki profi 40 par, skoki amarotów 66 Ujeżdzenie profi 28, amatorzy 60.
Ale to jest stan sprzed finalnych zgłoszeń, ja tam widze nawet 1 konia który bankowo nie jedzie 🙂
Jesli chodzi o to zestawienie to mam tam "?" przy licencji. Na skoki amator chyba nie muszę mieć wykupionej na ten rok?
I jesli chodzi o dane konia to mamy niby wszystkie zmiany przesyłać jakiemuś Panu Helakowi ale nie dostaliśmy do niego żadnego kontaktu... Ma ktoś może maila do niego?