Uczelnia zgodziła się trochę dofinansować mój start,więc na 99% będę w Aromerze.Cały czas zastanawiam się czy jechać ujeżdżenie,ale może warto spróbować skoro jest okazja🙂
Ja może jednak wystartuję w tym Aromerze - strasznie mnie zaczęli w AZSie nakręcać, żebym pojechała, a rodzice nie próbowali wystawić za drzwi jak o tym usłyszeli 😉
D&A, jak będę to mogę nakramić 🙂 Poza tym w Aro jak się zostawi wiaderko z jedzeniem pod boksem to stajenny nakarmi jak będzie karmił konie pensjonatowe - tak przynajmniej to funkcjonowało w ten weekend 😉
Koniczka - Ale zeby stajenny karmil to musisz stac w dobrej stajni 🙂 a z tego co wiem to w dobrej stalas :P no w razie czego jak ktos przyjezdza z koniem to ja bede od 7.04 na miejscu 🙂 wiec moge dawac jesc kopytnym bez problemu 🙂
ja sie wybieram na AMP do Bydgoszczy na skoki, ale pierwszy raz zamierzam startowac na ampach i nie wiem jak to jest z oplatami startowymi bo w propozycji poki co sa tylko koszty boksow i noclegow. Wie ktos jak to z tym jest ?
No i jeszcze sprobuje uderzyc do uczelni zeby chociaz czesciowo mnie dofinansowali...