Mam pytanie(próbowałam znaleźć stary regulamin,ale coś mi nie idzie): pamiętacie może jak wyglądał zapis dotyczący III klasy?Pamiętam,że były to 3 lata,ale czy wygląda to tak: posiadanie klasy w roku 2008,2009,2010 czy tak: posiadanie klasy 2007,2008,2009
Chodzi mi o to czy np.w sytuacji kiedy w 2010 do maja uzyskam III klasę to jadę profi czy patrzy się na lata poprzednie?
Będzie Ci ciężko znaleźć😉 Na moim roku jest dziewczyna, która jeździ konno,więc można by z nią zagadać. Jest jeszcze jedna osoba, która ze mną startowała, ale skończyła licencjat i nie wiem czy poszła na magisterskie.
mam namiar do jednej dziewczyny z UW która zajmuje sie organizacja AMP, albo moze raczej sprawami zawodników. nie wiem dokładnie czym sie zajmuje ale ma pare info napeno, jak cos to napisz do mnie na prov i ci podam maila do niej🙂
Nikt z UW nie zajmuje się organizacją AMP bo UW nie organizuje AMP w tym roku. Jeśli ktoś chce to dysponuję numerem telefonu do organizatora czyli do Bydgoszczy.
Niestety nie mam takich informacji, jak się pojawią to na pewno podlinkuję. Wiem, że 1 dzień będą skoki, w drugi ujeżdżenie (albo na odwrót 😉 ), podział na amatorów i profi jak na AMP i konursyjak na AMP - z założenia ma to być taki trochę test sprawdzający przed AMP.
No właśnie muszę zacząć to ogarniać,bo nawet legitymacji nie mam.Jakbyś jednak się czegoś dowiedziała na AWFie to daj znać.Ja po zeszłym roku wymiękłam😉
super że komunkaty ruszyły, znaczy coś tam żyje i dycha
Ja znowu pomarudzę ... czy te zawody 10-11.04 są obowiązkowe? jeśli to będzie faktycznie ten termin to i mój trener i transport będą na innych zawodach i zostałabym sama 🙁 co mi się nie uśmiecha, czy jeśli para jeździec-koń się nie zmienia i już startowała na AMP również musi się 'kwalifikować' na tych zawodach? powinnam z tym pytaniem pewnie uderzyć do kierownictwa sekcji?