[quote author=Ruda_H link=topic=1954.msg255591#msg255591 date=1242651064] Pastela będziesz z Ilionem ? 😍[/quote]
nieeee on prawie surowy jest a i ja nie lepsza 😉 będę kierownikowac naszej ekipie. Wielka szkoda, że najlepsze konie nam się posypały 🙁 jak tak dalej pójdzie to pojadą rezerwowe, wszystko opłacone to nie będziemy rezygnowac 🤔 PS ja raczej po koniach może kogoś wyhaczę, podpowiecie jakie konie będą startowac ? bo ja tu nowa 😡
No wlasnie tak to mi wyglądało 😉 Btw nie pamiętam czy już pytałam, wiadomo coś na temat tego kto będzie sędziował w ujezdzeniu profi a kto w amatorach ? :>
Oooo mam nadzieje ze imprezy integracyjne wypalą 😅 dobrze ze jest ogolnie podane do wiadomosci od ktorej i gdzie bo w Wawie z doinformowaniem był problem i skonczylo sie na imprezach hotelowych w grupach ;> nie bylo tego zlego co by na dobre nie wyszlo no ale... 'w kupie' chyba raźniej 💃 😀
W zeszłym roku w Warszawie najlepsza była odprawa, bo się wszyscy kłocili i co 5 min słyszałam, że jest inny konkurs 😀 A jak zaniosłam zgłoszenie ostateczne tam gdzie mieliśmy zanosić, to były jakieś cyrki, że coś jest nie tak, potem nie było dla mnie boksu i musiałam się prawie bic o jakiś, bo wszędzie ktoś twierdził, że jakis tam numer ma zarezerwowany itp itd 😀 Ale i tak było fajnie, jak jest tyle koni to sie nie dziwie, że były problemy organizacyjne, szczególnie że studenci to specyficzna grupa😀 Jak to wygląda w tym roku? Mieliście już w ogóle przegląd weterynaryjny?
Przegląd jakoś poszedł, nie odczulam jakiś wiekszych problemów, nawet kolejek za duzych chyba nie było. Ale za to zaraz mnie trafi bo dalej nie ma list!!! A od rana latamy z końmi w tym zaduchu juz padam na twarz:/
Dzisiaj tak duszno i parno było, że burza chyba nas nie ominie - choć ja wciąż mam nadzieje, że nadciągnie w nocy i rano już będzie 'czysto' 🙄
Przegląd był byyył, i nawet sprawnie poszedł - ja w kolejce stałam zdecydowanie krócej niż w Wawie za to siwy zdecydowanie bardziej mi to stanie i oczekiwanie urozmaicał 🤣 żeby taki chojrak był na czworoboku 💃 a i na odprawie jakiegoś wielkiego zamieszania nie zauważyłam.
Ponoć jest więcej osób niż w zeszłym roku i niedzielne finały jadą odpowiednio: w ujeżdżeniu profi 10 najlepszych po dwóch dniach w ujeżdzeniu amator 15 najlepszych w skokach profi... 35 bodajże i w skokach amator 45
Ja ide się kąpać i mam nadzieje jak wyjde to już będa! 😀iabeł:
Powtorka z rozrywki z zeszłego roku... tyle dobrze że teraz mam dostep do neta, a wtedy w ogole odcieta od swiata w hotelu - do 1 w nocy czekalam na telefon od kierowniczki sekcji z informacja o ktorej jade ;]
No w zeszłym roku bez neta to był problem - ja listy sprawdziłam rano jak szłam karmić konia - ale skoki to mysmy mieli po południu jakoś wiec był luz 🙂 Dajcie znać jutro jak wam poszło.