Forum konie »

AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

[/quote]

Amazonka, dla Nas dobrze, mamy większe szanse 😀
[/quote]

o , wlasnie o to mi chodzilo 🙂 co prawda i tak sie za bardzo nie szykuje na final, moj plan to nie byc ostaniej przynajmniej, lol.
[quote author=Ruda_H link=topic=1954.msg255591#msg255591 date=1242651064]
Pastela będziesz z Ilionem ?  😍[/quote]

nieeee on prawie surowy jest a i ja nie lepsza 😉 będę kierownikowac naszej ekipie. Wielka szkoda, że najlepsze konie nam się posypały 🙁  jak tak dalej pójdzie to pojadą rezerwowe, wszystko opłacone to nie będziemy rezygnowac  🤔 
PS
ja raczej po koniach może kogoś wyhaczę, podpowiecie jakie konie będą startowac ? bo ja tu nowa  😡
Lista zgłoszonych uczestników aktualna na dzień 18 maja 2009 godz. 15.00
http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=854:akademickie-mistrzostwa-polski-2009&catid=68:listy-startowe&Itemid=71

Przepraszam za błędy ale dość znaczna ilość faksów była nie czytelna lub sami wypełniający popełniali błędy.

Pozdrawiam
grembus
Pastela:
Robin ujeżdzenie amatorskie 😉
Lawirant skoki profi 😉

tyle odemnie😉
No jeśli chodzi o grupy to ja widze spooooro przekręceń - przynajmniej w ujeżdżeniu  😉
Wysyłajcie poprawki na:
ois@wp.pl i grembus@poczta.fm

Ujeżdżenie amator pomylone jest z profi ...
Przepraszamy za pomyłkę

grembus
No wlasnie tak to mi wyglądało 😉
Btw nie pamiętam czy już pytałam, wiadomo coś na temat tego kto będzie sędziował w ujezdzeniu profi a kto w amatorach ? :>
Ja już powoli przygotowuje się do wyjazdu,także do zobaczenia na miejscu!😉
Widzialam na listach Staska Przedpelskiego i paru innych skoczkow 135/145. No, no. Ciekawie sie zapowiada  😁
Program zawodów na stronie organizatora:
www.azs.pwr.wroc.pl
Zakładka AMP w Jeździectwie

Pozdrawiam
grembus
Oooo mam nadzieje ze imprezy integracyjne wypalą  😅 dobrze ze jest ogolnie podane do wiadomosci od ktorej i gdzie bo w Wawie z doinformowaniem był problem i skonczylo sie na imprezach hotelowych w grupach ;> nie bylo tego zlego co by na dobre nie wyszlo no ale... 'w kupie' chyba raźniej  💃  😀
ja bede cala sobotke od rana do wieczora wiec jakby ktos chcial zdjecia to na pw 🏇
Gdzie mozna zobaczyc listy startowe na jutro?

ja bylam dzisiaj przez chwile i to chyba bedzie na tyle 🙁 niestety weekend zawalony caly  😕
Jessy Ty wiesz  😀

faraa to szkoda, a listy startowe beda na www.azs.pwr.wroc.pl ale jeszcze poki co cichosza  😉
JessyJessy ja tez bym sie uśmiechnęła do Ciebie :kwiatek:

jade na Goofed-s skoki i ujezdzenie amator🙂

GDZIE TE LISTY???!!!
Wpadnę w niedzielę do was 😉 jutro zapowiadaja burze od rana, współczuje jeśli to prawda 😉
W ostatnim komunikacie bardzo podoba mi sie wyrazenie "mogą ulec zmianą"  😁
W zeszłym roku w Warszawie najlepsza była odprawa, bo się wszyscy kłocili i co 5 min słyszałam, że jest inny konkurs 😀 A jak zaniosłam zgłoszenie ostateczne tam gdzie mieliśmy zanosić, to były jakieś cyrki, że coś jest nie tak, potem nie było dla mnie boksu i musiałam się prawie bic o jakiś, bo wszędzie ktoś twierdził, że jakis tam numer ma zarezerwowany itp itd 😀 Ale i tak było fajnie, jak jest tyle koni to sie nie dziwie, że były problemy organizacyjne, szczególnie że studenci to specyficzna grupa😀
Jak to wygląda w tym roku? Mieliście już w ogóle przegląd weterynaryjny?
branka, przeghląd był dziś🙂
Przegląd jakoś poszedł, nie odczulam jakiś wiekszych problemów, nawet kolejek za duzych chyba nie było.
Ale za to zaraz mnie trafi bo dalej nie ma list!!! A od rana latamy z końmi w tym zaduchu juz padam na twarz:/
Dzisiaj tak duszno i parno było, że burza chyba nas nie ominie - choć ja wciąż mam nadzieje, że nadciągnie w nocy i rano już będzie 'czysto'  🙄

Przegląd był byyył, i nawet sprawnie poszedł - ja w kolejce stałam zdecydowanie krócej niż w Wawie za to siwy zdecydowanie bardziej mi to stanie i oczekiwanie urozmaicał  🤣 żeby taki chojrak był na czworoboku  💃  a i na odprawie jakiegoś wielkiego zamieszania nie zauważyłam.

Ponoć jest więcej osób niż w zeszłym roku i niedzielne finały jadą odpowiednio:
w ujeżdżeniu profi 10 najlepszych po dwóch dniach
w ujeżdzeniu amator 15 najlepszych
w skokach profi... 35 bodajże
i w skokach amator 45
no cóż chromilić listy! 👿

idę spać:P

Do jutra 🙂
Ja ide się kąpać i mam nadzieje jak wyjde to już będa!   😀iabeł:

Powtorka z rozrywki z zeszłego roku... tyle dobrze że teraz mam dostep do neta, a wtedy w ogole odcieta od swiata w hotelu - do 1 w nocy czekalam na telefon od kierowniczki sekcji z informacja o ktorej jade ;]
No w zeszłym roku bez neta to był problem - ja listy sprawdziłam rano jak szłam karmić konia - ale skoki to mysmy mieli po południu jakoś wiec był luz 🙂
Dajcie znać jutro jak wam poszło.
Ok  🙂

Są LISTY!  😀
mi sie nie otwieraja niestety
Listy są na stronie organizatora jak coś do 0:30 można do mnie dzwonić
www.azs.pwr.wroc.pl
czy tylko ja mam problem z otworzeniem tego????
Mi wszystko działa :>

Karola jedzie o 12:15  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się