Forum towarzyskie »

Niedługo do LO(a może i nie...)

sądzę że załączników nie trzeba było podawać

tak, jutro klapa :/
właśnie skończyłam powtarzać matmę z tatą i go chyba załamałam... aż mi go szkoda, że musi takiemu głąbowi jak ja po raz setny tłumaczyć podstawy
może mam dyskalkulcję?

tak jak fin myślałam że jesteś starsza korsik 😉
A ja jutro matmy sie nie boje... jednak strach przed fizyką, geografią, biologią i chemią pozostaje 😁
raczej dysgrafię  😉
nie ma dyskalkucji, jest dyskalkulia.
mi geografia i chemia nie straszna, ale reszta...  🙄
strzyga -  o dyskalkulię mi chodziło  😡 😁
ja miałam 17/20 ... średnio zadowolona jestem w sumie. w otwartych chyba wszystko dobrze. wszystko zalezy od rozprawki i podania.
aj kmyślicie- w podaniu musiałam pisać ze jestem z samorządu szkoły jakiejs tam <w danych>? czy tylko imie i nazwisko?
jutro to będzie totalna klapa ;/ myślicie, ze będą podane wzory?
tak, do 3gim.

na humanistyczny się trochę uczyłam, ale dzisiaj to coraz bardziej mi to zwisa  🙄
nie mam siły i nie chce mi się uczyć...

najgorzej to z fizą, zawsze ją omijałam  🤔wirek:
Wzorów raczej nie podają na testach gimnazjalnych, ale rzadko są zadania, w których musisz ze wzorów korzystać. Jeśli już to mało punktowane.
Z matmy trzeba umieć wzory na pola i takie tam. Poza tym to po prostu trzeba pomyśleć.
Wypijcie szklankę wody przed testem, ponoć pomaga:P
widziałyście??
Błąd w zadaniu dla gimnazjalistów - "ten test sprawia kolosalny kłopot" -> http://wiadomosci.onet.pl/1957051,11,item.html
E tam, jaki błąd. Jakz zwykle aferę robią. Pierwsze zdanie jest równoważnikiem, ale drugie już nie. Występuje czasownik "ma" (co robi? ma), wiec jaki to równoważnik zdania? Pan eseista się powinien dokształcić chyba trochę...
a o co chodzi? - nie moge linka otworzyć
a tak poza tym to podobno były przecieki - zadania humanistyczne pojawiły się wczoraj w internecie...
poncioch- widziałaś zadania? wiesz gdzie?  🤣
wiecie ze było pare 'grup' - odpowiedzi był pozamieniane- ci którzy ściągali majązdeczka przechlapane  😉
jakbym widziała to bym się podzieliła
poczytaj sobie http://wiadomosci.onet.pl/forum.html#forum:MSwxNSwxMSw1NTkzMzE0MiwxNDk3NzE4NDEsNjQ5NzY1NiwwLGZvcnVtMDAxLmpz

a matma jest tylko dla premium userów - ciekawe tylko czy to nie jest bujda jakaś...
http://www.speedyshare.com/search.php?q=testy+gimnazjalne&orderby=0&type=list&where=bb
Ja miałam 18/20 z zamkniętych... Zrąbałam całe podanie(napisałam - UWAGA - w formie listu  :rozga🙂, już 6pkt w dół, o narracji napisałam tylko ,,trzecioosobowa", zamiast pełnym zdaniem... Pogrom.
o co chodzi z tymi premium userami? bo ja nie kumata ;p
mówiąc prościej, trzeba zapłacić.
feno ja z podaniem tak samo 😉 Ale nie odejma nam 6 pkt tylko za formę.. gdzieś tak moze połowę wytną...

głupia ja głupia! 👿
a wiadomo ile?  🤣
LOVELY przywołuję Cię do porządku!  🤬
Na jakimś forum ogłaszał się facet, który chciał doładowanie do orange za 25 zł, jak już je otrzymał to znikał bez śladu i kontakt sie urywał...

cytuje ze SpeedyShare:
"SpeedyShare Premium is now available for only $5.95 monthly"

tylko ze nie ma gwarancji że to ten właśnie test jutro będziemy pisać... :/
eh.. wogóle nie wiem co powtórzyć? jakieś najważniejsze wzory?- czyli co?  😁
Ja powtórzyłam wzory z matmy i fizyki, skalę z geo i na tym moja wiedza się kończy  😁
ja mam kartke ze wszystkimi wzorami z fizyki,poza tym to potegi,pierwiastki,wzory skroconego mnozenia,usuwanie niewymiernosci z mianownika,wzory na kule,stozek,walec i na graniastoslupy...eee na razie tyle...z bio to ogolnie dobra jestem ,wiec tak sobie w myslach przypominam,ale gegra i chemia to bedzie pogrom,bo mamy taka poryta babe z gegry,ze niczego sie te trzy lata nie uczylismy ...a chemia?hmm wzor na stezenie xD
Chemii jest bardzo mało zawsze.
Wzór procesu fotosyntezy trzeba znać na pewno.
I zmętnienie wody wapiennej 😁
Z biologii to chyba najczesciej układ trawienny no nie?

Ale wiecie... wlasciwie jakby zrobic voltowa zrzute na to 6 dolców.. 😎
Ramires, brdzo chetnie :P
incognito mogłabyuś napisać wzory na graniastosłupy?

ramires  😎
ja się chętnie złożę  😎

graniastosłupy -> http://www.matma.net/cgi-bin/index.cgi?a=teoria&b=geometria&c=graniastoslupy
lovely no na objętość to pole podstawy razy wysokość a na pole powierzchni całkowitej to pola podstawy plus pola ścian bocznych... większej filozofii w tym nie ma 😉

To kto płaci? 🤣
I zmętnienie wody wapiennej 😁

czyli? (chodzi mi o wzór)  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się