Kolezanka chciala odebrac swoja kartke, sciagali higienistke, ktora powiedziala ze ona nie moze wydawac tych kart i bla bla ze nie moga nas od niej wymagac. No nic, najwyzej mnie nie przyjma 😁
Czekajcie, czy na pewno mówimy o tym samym? Jedyny kontakt jaki mieliśmy z higienistką w trakcie gimnazjum to był bilans w 1 klasie, na którym była waga, wzrost, wzrok itp. O to chodzi?
i jak? Udało wam się? Mi niestety nie ale może uda się w tej rekrutacji dodatkowej w jakieś fajne miejsce wepchnąć 😀 Bo na razie to mnie tylko do Fredry wzięli, a to nie jest szczyt moich marzeń :/
a ja mam pytanko, bo jak wcześniej sie jeździło powiedzmy ja do Zamoya zawozić te zgłoszenie, potem kopie zaświadczeń i oni podpisywali mi taką kartkę, że przyjeli itp. to jak teraz wiozę oryginały, krte zdrowia, zdjecia itp. do innej to potrzebna mi tamta kartka czy nowa/inna? 🙂 Bo nie wiem :/
oryginał świadectwa ukończenia gimnazjum, oryginał zaświadczenia o szczegółowych wynikach egzaminu gimnazjalnego, kompletnie wypełniony kwestionariusz kandydata wydrukowany ze strony szkoły ( kwestionariusz), odpis – ksero aktu urodzenia, karta zdrowia, 3 fotografie podpisane imieniem i nazwiskiem, oświadczenie woli, deklaracja uczestnictwa w zajęciach religii/etyki, deklaracja uczestnictwa w zajęciach wychowania do życia w rodzinie, ewentualnie opinia poradni psychologiczno – pedagogicznej w przypadku dysleksji/dysgrafii, zaświadczenie o niepełnosprawności)
a teraz takie glupie pytanie z mojej strony. czy jesli juz zawiozlam oryginal swiad. i to zaswiadczenie, czyli potwierdzilam, ze ide do tej szkoly, to czy moge jeszcze cos zmienic? (chodzi o to, czy moge probowac przeniesc do innej szkoly) czy dopiero we wrzesniu mozna sie przenosic? moglam sie tak nie spieszyc z zawozeniem papierow. :< 👿
losieq, da radę, ale moze sie nie obyć bez problemów. U nas np p. dyrektor robila problemy przy przenoszeniu się z klasy do klasy, a co dopiero o zabieranie świadectw... Ale nikt Ci formalnie zabronić nie moze, w koncu ostatnia rekrutacja jest w sierpniu.
Graba. czyli moge pojechac do tej szkoly, zabrac papiery i zlozyc do 2giej? tylko jesli nie znajdzie sie juz miejsce dla mnie, to co ja zrobie.. 😵 bo to w ogole byla szkola 2giego wyboru u mnie. ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie.
losieq, najpierw moze zadzwon i sie spytaj jak z miejscami stoja? a jak nie to sierpien lub wrzesien, z moich doswiadczen wtedy dostaja sie prawie wszyscy(inna sprawa, ze niewielu wytrwałych probuje jeszcze)
Uff dowiedziałam się wszystkiego, mogę donieść tę kartę. Tylko dopadły mnie wątpliwości... Mając 175 pkt mogłam iść gdzie indziej, pewnie lepiej... Teraz bym wybrała inaczej. Ale wszystkie czynniki mówią, że tu gdzie jestem jest dobrze...
Dobrze wczoraj usłyszałam, że próg na biol-chem w V był 189? 😵
Graba. ok, to bede sie zastanawiac, zeby potem juz nie mieszac i najwyzej zadzwonie. dziekiiii :kwiatek:
[quote author=niemiłek link=topic=195.msg1453549#msg1453549 date=1341570697] Dobrze wczoraj usłyszałam, że próg na biol-chem był 189? 😵 [/quote] co? 189? 🤔 a coz to za szkola? 😁