a to nie jest w calym kraju, ze procenty mnozy sie przez 0,2? 👀 czyli majac z jednej czesci (np. polskiego) 100% wychodzi 20pkt do rekrutacji? potem piec czesci sie dodaje i wychodzi max 100pkt? nie? cos pomylilam? 👀
W małopolsce jest dokładnie tak ^
Zmieniam podanie w poniedziałek. Jakim jestem niezdecydowanym człowiekiem...
A ja jestem niezadowolona bo byłam przekonana że mi beznadziejnie poszedł egzamin zwłaszcza przyrodniczy (okazało się że poszedł najlepiej) i że średnia też będzie licha. Więc złożyłam do szkół nie najgorszych ale też nie na tyle dobrych jakbym chciała. Miałam zmienić, ale się rozchorowałam i nie mogę nigdzie pojechać. ech... szczęście...
u mnie dosyć kiepsko. Dopiero co się rok skończył a moi rodzice mnie tak wspierają mówiąc mi codziennie,że nie dostane się nigdzie!zajebiście!!!! 😀iabeł:
Cholera, to się wpakowałam. Za chwilę trzeba donosić dokumenty a ja jestem z ręką w nocniku. Mam dać kartę zdrowia - gdzie ją dostanę? + kwestionariusz danych osobowych?
Graba. no pięknie, nic nie dostaliśmy... Czy jak podejdę do gimnazjum (o ile będzie otwarte :/) to jest nadzieja, że mi ją wydadzą? A jak nie to co, iść do lekarza?
A myślicie, że można to donieść w późniejszym terminie niż składanie? No i co to ten kwestionariusz danych osobowych, dostanę to w sekretariacie szkoły?
niemiłek, szkoła Ci MUSI wydać kartę jeśli tę szkołę opuszczasz. u mnie zarówno w gim., jak i teraz w lic. w czerwcu wisiały ogłoszenia, dosłownie wszędzie, "klasy trzecie proszone o odbiór kart zdrowia".