jest pewien problem nie moge zlokalizować trzeciej jurorki Calthea zniknęla z listy użytkowników i nie moge znaleźć jej postów w wątku konkursowym 😲 czary jakieś czy ja ślepa jestem? gracja bardzo mi miło :kwiatek:
nie moge zlokalizować trzeciej jurorki Calthea zniknęla z listy użytkowników i nie moge znaleźć jej postów w wątku konkursowym 😲 czary jakieś czy ja ślepa jestem?
kochana, w zyciu 😁 chyba widzialas jaka piekna kure potrafie namalowac. niestety talentu plastycznego u mnie brak. ale bardzo jestem ciekawa jakie prace w ogole nadeslane i w ogole w jakim kierunku szly pomysly 😉
melduje grzecznie, ze deb wlasnie mnie odpytala. nie mam pojecia czyje to prace i guzik mnie to obchodzi. wybralam dwie, z przewaga jednej, ktora zreszta mniej mi sie podoba od tej drugiej ale wg mnie jest lepsza na logo, po malem modyfikacji. nic wiecej nie powiem. melduje jedynie, ze proces trwa.
kochana, w zyciu 😁 chyba widzialas jaka piekna kure potrafie namalowac. niestety talentu plastycznego u mnie brak. ale bardzo jestem ciekawa jakie prace w ogole nadeslane i w ogole w jakim kierunku szly pomysly 😉
KURĘ POWIADASZ
kura... kura cos mi mówi 😂 😂 😂 (sorry to do wiedzacych o co loto)
odrzuciłam te które zupełnie mi nie leżały albo nie nadawały się na logo (np zdjęcie konia z napisem Jarpol) reszta ładuje się na bucketa i zaraz pokażę
Ja widzę jedno niegłupie logo. Pewnie jeszcze do zabawy z proporcjami, ale zdecydowanie ma potencjał. To przedostatnie logo.
W zasadzie, jeśli przetworzyć niezły pomysł z plamą barwną, to daje radę również 10te logo (kurcze pieczone, deborah, wrzuć do obrazków numerację oki?) 🙂
Mogłabym napisać krótki komentarz do każdego z logotypów, jeśli chcecie.