Cobrinha, ja mam takie
http://otomoto.pl/waly-posiewne-5-metrow-4-9-gladkie-solnica-45-A309918.htmlPoszukaj tez na złomowcach wiejskich bo tam możesz trafić w cenie złomu a jest sprzęt rolniczy bo i kultywator widzieliśmy kiedyś ,rozrzutnik obornika itd... z pługiem włącznie.
Teraz ze złomu bierzemy brony zawieszane 😉 a i golfik 3 trafił sie w cenie 450 zł i to w całkiem ładnym stanie co męża uwadze się nie obeszło 😀 -warto poszukać.
Ale muszę sie z Wami podzielić że Bóg zesłał mi elektryków jak zbawienie...
Marzyło mi się lepsze ogrodzenie.Od dwóch lat zastanawiałam się skąd słupy bo kupienie na ogrodzenie tego co najbliżej to i tak koszt ponad 2000zł a tu pewnego dnia pod samym nosem panowie elektrycy zaczeli wycinać piękne nieduże świerki bo będą wymieniac słupy i całą instalacje na nową.
Więc ja telefon do leśnego i wczoraj wróciłam z uśmiechem i pozowoleniem na wyrobienie sobie tych świerczków na słupy za jakieś nieduże pieniążki 😀 .Mam nadzieję że w 200zł się zmieszczę .
No i działamy od jutra 🏇
ehhh -czasem los potrafi naprawdę się usmiechnąć.. Jak z tym golfikiem bo kupiliśmy w zeszłym roku dieselka i mąż urwał wałek pasowy i chyba pogieły się zawory w silniku. Jeżdził nim chyba tylko z 5 miesięcy a tu na złomie piekne autko w lepszym stanie i zrobiliśmy zamiane..
No i koniowate będą miały pikny płotek 😀
Cobrinha,a macie jakąś drużynę piłki nożnej?Boisko?Bo oni na wyposażeniu maja wały.My pożyczaliśmy ale nie można iść z pustymi rękami 🥂
hahaha no u Nas z gminy byli pytać o pożyczenie wałka od Nas 😀 bo się nigdy takiego nie dorobili i kasy nie mają.