nawet szybko odp. dostałam więc cytuję "przepraszam bardzo ale wypraszam sobie teksty w takim stylu,ja nie sprzedaje tych koni ,nie są moje ,ja tylko wystawiłem aukcje,prosze sobie dzwonić pod nr telefonu z pretensjami a to "ujeżdżenie" z tego co wiem to zaledwie kilka razy przez krótki okres czasu przewiezienie 6 letniego dziecka na tym kucyku,wiec prosze sie nie oburzać bo nikt nie jezdził na tym kucu regularnie"
zaznaczam że napisałam do nich grzecznie w stylu informacyjnym, że na takim dzieciaku nie sadza się dzieci.
Euforia_80, to jest akurta zupelnie niezle siodlo 😉 11 miesieczny kucyk, to faktycznie przegiecie, ale imho czasem trohe przesadzasz z wrzucaniem ogloszen- np ta zabka, no nic w tym ogloszeniu nie ma takiego...
No co ty!! To nie są takie zwykłe dodatkowe poduchy w czapraku, tylko tam jest pewnie ukryty guzik i po naciśnieciu każdy rodzaj siodła z nich wyskakuje jaki tylko chcesz 🙂 🙂
[quote author=Aga_Leming link=topic=190.msg524057#msg524057 date=1268992414] Pamietacie te dziewczynke, ktora twierdzila ze siodlo to ZUO? Czy ten jej dziki ogier, ktorego kupila to wlasnie nie byl konik polski o imieniu Sokol? [/quote] a nie sindbad? albo jakoś inaczej, ale coś ze wschodu. trzeba by spytac salto picolo, bo pisała że ma imie takie samo jak jej koń
Ostatnio jeszcze rozłożyło mnie na łopatki coś takiego (na kolorowo zrobię przypiski, a co ciekawsze treści wybolduję):
Szukam ujeżdżonego, lub wstępnie zajeżdżanego wałacha do 5 lat. Rasy wielkopolskiej, sp lub śląskiej, w każdym razie, musi miec mocne nogi, cenię sobie szybkosc. (ślązar na speedzie...) Potrzebuję konia, który bym mogła użytkowac też w szkole na fotografii, więc musi byc w miarę spokojny niespokojny by uciekał ze zdjęcia... albo z lekcji, ale też szybko reagujący na łydki i zwrotny, bo jestem dosc ambitna i nie lubię zamulaczy.zamulacze! Nie chcę konia twardego w pysku, bo mam szczerze dośc tej szarpaniny. szarpaniny z reguły pochodzą z ręki... Koń najlepiej aby był maści ciemnej. Gniady lub skarogniady, albo siwy. Eeee... a no tak, ciemny siwek! 😁 Ze względu na to, że miałam kiedyś kasztanowatego konia i nie chcę wywoływac wspomnień, nie chcę takiego drugiego konia.pani sentymentalna... Wysokośc w kłębie powyżej 160cm. Konik musi byc silny i wytrzymały, oraz nauczony chodzic sam w tereny, nie ponosząc przy tym. wiadomo, bo najpierw się uczy terenów z ponoszeniem... Oferty najlepiej z lubuskiego, dolnośląskiego, wielkopolskiego lub zachodniopomorskiego. mój e-mail: wycielam_@interia.eu Mam dobre warunki na trzymanie, a że wyjątkowo rozpieszczam swoje zwierzaki, to nie byłoby konikowi źle 😉 jak się coś długo trzyma, to się ręce męczą... A konikowi nie byłoby źle, gdyby zamiast rozpieszczania mógł liczyć na fachową opiekę. Cena: do5000