Ja też chciałam kupić takie reklamówki w jednym sklepie jeździeckim. W rezultacie dostałam gratis 20 szt. bo robiłam większe zakupy. U mnie każdy czaprak / derka ma swoją reklamówkę ( 🤔wirek: ), więc jak kupuję używane i dostanę bez reklamówki to nie mam w czym trzymać i szlag mnie trafia (serio). Więc sobie zrobiłam zapas, a jak mi się skończą to znowu uderzę do jeździeckiego. Tylko, że sklep ich nie sprzedaje po 5 zł 😀
Olson Sklepy dostają chyba tyle reklamówek ile rzeczy. Nawet nie wiem czy je dostają gratis czy za nie czasem nie płacą.
Pracowałam trochę w marketingu i za porządne torby z kolorowym nadrukiem się płaci. Tak samo jak za katalogi. Sklepy nie dostają tego za darmo i dlatego niechętnie rozdają komuś, kto nie zostawi u nich nawet złotówki
Eskadron bardzo pilnuje wszystkich szczegółów, więc założę się, że mają nakaz pakowania w te reklamówki tylko rzeczy Eskadrona. I nic dziwnego.
Baś Ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby prosić sklep o danie mi za darmo 20 reklamówek. Od razu zapytałam o możliwość kupienia i się zgodzili, podali mi cenę, ale potem sami zrobili z tego gratis, ponieważ zostawiłam tam nie małe pieniążki. Natomiast Olson też zrobiła zakup i sklep nie miał w co zapakować, a to już zmienia troszkę postać rzeczy.
W stajni zawsze była walka o te reklamówki, bo są duże i dość wytrzymałe, więc super się nadają do przechowywania grubych zimowych derek. Więc nawet nie-szmatoholiczki je doceniły.
ojej a ja jedną wyrzuciłam bo stwierdziłam ze mi nie będzie potrzebna taka przezroczysta, taki majątek wyrzucić 😁 A jeżeli kupiłam trzy czapraki eskadron i otrzymałam jedną torbe to powinnam czuć się oszukana? 👀
to ja się czuję oszukana x100 bo kupiłam parę szmatek Eskadrona i jakieś akcesorium i ani razu nie zapakowano mi tego w firmowe reklamówki i naklejek też nie dostałam 😂
Wiecie, że przez długi czas nie miałam pojęcia, że te naklejki są naklejkami? Tyle ich już wyrzuciłam, dopóki mi się jedna jakoś przez przypadek nie odkleiła 😁 dzięki temu teraz mam kilka przyklejonych na pace 😎 Te siatki czasem rzeczywiście się przydają, bo są duże i dość mocne - ja np pakowałam w nie czapraki do wysyłki 😉 Ktoś zyskał za darmo siatkę do nie-eskadronowego czapraka i może teraz sprzedać ją za miliony monet! :-P
O jakich naklejkach mowa? Aż przed chwilą sprawdziłam, bo mam pod ręką nowy pad ale żadnej naklejki tam nie ma 🙄 A siatki bardzo lubię, każdy czaprak podobnie jak Sivens trzymam w osobnej takiej siatce 🙂 Jeszcze czapraki HH też dostawałam w takich super reklamówkach 😉
pad z eskadrona? to dziwne, powinnaś mieć taką trójkątną metke w kolorze kolekcji lub taką jak w załączniku poniżej. Czasem się zdarza, że ludzie w sklepie odrywają i kradną je 🙄
Mam dokładnie taką jak załączyłaś przy padzie i poważnie odrywa się razem z papierem, na 100% to nie jest naklejka, już ze wszystkich stron próbowałam to odlepić. Jutro sprawdzę jeszcze w stajni mam tam nowy czaprak, aż mnie ciekawość zżera 🤣
larabarson, bardzo możliwe, bo ja miałam praktycznie same CS. Ale od jakiegoś czasu chyba i tak już ich nie dodają. A to, co jest na zdjęciu to rzeczywiście nie jest naklejka 😉 Były takie, owszem, ale to nie to :-P
Tak jak już nie dają breloczków-koników do niciaków 🤔mutek: Facet mi zgubił klucze z tym breloczkiem i już nie mogę takiego dorwać, grr. Tak samo naklejki niciakowe były boskie, z konikiem z kolekcji, a te z herbem w kolorach kolekcji, co harja, wrzucała były też przy cottonach, o ile nikt nie zwinął, jeszcze CS lato 2013 je miała, potem chyba nie, do BS-a z 2013 już nie miałam naklejki - a tak na nią liczyłam, bo kolory były piękne! I od jakiegoś czasu nie widziałam, żeby jakikolwiek czaprak miał naklejki, niestety... Trochę nie rozumiem zaprzestania dołączenia tych "gratisów" - naklejek/breloków i w sumie szkoda, bo nie ma czym paki obklejać, a pamiętam wyścigi, kto ma więcej naklejek! 🤣 Ceny z każdym rokiem minimalnie, ale rosną, więc tym bardziej to takie średnio fajne.
Toreb mam ileś i są genialne - ja w nich przechowuje szmaty, mam też je na noszenie brudnych czapraków/derek do prania. Nawet czapraki, które zamawiałam w internetach często dostawałam opakowane w te torby 😉
a jaki kloc na nim siedzi 😉 no, teraz przez 2 lata bedzie łyso tym ktorzy byli "innego zdania", a potem sie kon pojawi w ogloszeniach "kon do towarzystwa" 😉
drabcio Nawiązując do Twojego avatara: Graj ty w szachy. Tam będziesz miał wszystko wedle gustu. Tu czarne, tam białe, a pola wszystkie kwadratowe.