Boszszsz naprawdę nie prościej napisać, że cena dotyczy pary? 😵 Edit* I ten "jeden rozmiar". Czy to oznacza, że są one w rozmiarze 1 ( pony) czy, że oba ochraniacze mają ten sam rozmiar, a może sprzedający ma kilka par w tym samym rozmiarze?
Teraz już jest zmienione, ale jak dar pisała, to było jeszcze "aukcja dotyczy 1 ochraniacza ze zdjęcia" w opisie. Na 100%, bo sprawdzałam przed wysłaniem swojego poprzedniego posta.
lossuperktos ja też padłam, ale nie pozytywnie... za każdym razem zadziwia mnie to, jak ludzie robią innych w konia i że jakiś Kowalski będzie myślał, że ma rasowego psa i że ma rodowod 🙄
Lossuperktos, Mnie się podoba określenie: Nie posiada w sobie agresji,upartości,arogancji,mściwości oraz szczebiotania jak to niektóre małe rasy,natomiast posiadają w sobie bardzo dużą inteligencję oraz wysokie HQ HQ to mi się z headquarters kojarzy 😉 Ale jak ktoś myli IQ z HQ 😉 Pozazdrościć.
lillid, dziwne jest zestawienie z "ustępowania". Bo poszerzanie i zwężanie czworoboku/ujeżdżalni to tradycyjna, "stara", nazwa ustępowania po przekątnej, jak poszerzanie i zwężanie koła. Czyli wystarczyłoby samo "ustępowania".
Jest tyle koni na świecie... Nie, trzeba ujeżdżać 90cm mułka siedząc mu na szyi, inna opcja to na nerkach. 🙄 Mam dość ludzkiej głupoty, przez którą cierpią zwierzęta. A mułek cudny! 😍 Tylko szkoda go, będzie miał ciężkie życie, dosłownie...