Ale i tam najlepsze na koniec: "W zamian za współużytkowanie oczekuję ułożenia obu klaczy do jazdy pod siodłem i nauczenie mnie jazdy konnej oraz towarzyszenie mi podczas jazd w teren bliższy i dalszy. Bardzo mile widziana umiejętność przyuczenia koni do jazdy w zaprzęgu, jak także umiejętność strugania kopyt."
mam ochotę im wysłać maila ze zgłoszeniem chęci, a w załączniku wystawić rachunek - ciekawe czy by się skapnęła, że coś z jej "ofertą" jest nie tak, czy tylko oburzyła, że ktoś mógłby chcieć jeszcze pieniądze 😂
nie nie nie, mi nie chodzilo ze jest pozytywna, tylko tak nazwalam jej optymizm 😉 i ze tego jej zazdroszcze 😉 bo chyba raczej osoba malo sympatyczna by to byla 😉
z drugiej strony smierdzi mi to małolatą, ktora sobie marzy 😉 pare zdjec u dziadkow na wsi zrobila i tworzy wirtualne ekoagrodarmoniehomo 😉
A ja tylko szukałam pracy w swoim województwie. To znalazłam 😂
(...)Trzeba jeszcze kawał drutu dosztukować i wtedy będzie można puścić mocny prąd i konie zaprosić
Przypomniałaś mi historię, jak u pewnego rolnika ogrodzenie podłączono pod wysokie napięcie, żeby krowa nie uciekała z pastwiska- krowa nie dożyła ucieczki 🤣
Dementek, napisz sama. takie w klimacie. że wezmiesz kase za ....cholera.... nawet za doglądanie czy inni pracują się normalnie bierze.... moze za siedzenie i ładnie wygladanie, promieniowanie doświadczeniem i możliwościami? 😉)))
horse_art- Nie mam nastroju pisać do tej osoby z cennikiem co i za ile 😉
pirat30- Nauczył się, że nie podłącza się ogrodzenia pod takie napięcie. Ale z tym ,,biednym rolnikiem" i ,,biedną krówką" to też napisałeś/aś. Ja do rolników nic nie mam, a tu mi coś się wydaje, że za rolnikami nie przepadasz.
Dementek, nie chodziło mi, że do niej tylko w ogóle - zamiast przeglądac ogłoszneia to napisz. może to dobry sposób? jak są takie ogłoszenia to może i amatorzy takich są ??? 😉))))
chyba spróbuje. "za niedużą opłatę pozwolę skosić trawnik i dam zaprosić się na grilla" albo "za niewygórowaną opłatę pozwolę posprzątać w wiacie i polonżować mojego konia - ale tylko osobom ze srebrną odznaką i kursem lonżowania!"
a...kiedyś przyjechal do nas do stajni jakiś starszy pan i zapytał o obornik do kwiatków.... stajennego nie było. powiedziałam, ze ok, ale sam by musiał ładować albo przyjechać jurto.... miał swoje worki, pomocnika; załadował - sprzątnął mi boks:P i..... dał 20 zł (chciał wiecej!) -wcisną do kieszeni bo odmawiałam... czyli - jest opcja żeby ktoś płacił, że za ciebie pracuje 🙂😉)
Koń ma dużo możliwości lecę z kartą kredytowa. A tak serio to ogłoszenie spoko nie mam zastrzeżeń tam raczej chodziło o to Zdrowy, zadbany, wychowany na pastwiskach, ujeżdżony w trzech chodach z możliwościami na, więcej, jeśli chodzi o skoki, ujeżdżenie, wkkw na pewno.
lussi - no jest jeszcze inochód, może tolt i jakieś dziwne chody koni amerykańskich - masa możliwości. Podoba mi się, że uwielbia podróżować w przyczepie. No i 9 zdjęć w stój od przodu. Ale to już pewnie czepianie się.
lussi - no jest jeszcze inochód, może tolt i jakieś dziwne chody koni amerykańskich - masa możliwości. Podoba mi się, że uwielbia podróżować w przyczepie. No i 9 zdjęć w stój od przodu. Ale to już pewnie czepianie się.
No właśnie 🙂 Ogłoszenie mnie rozbawiło po prostu 🙂
no cóz Paula -Myszka , teraz to mam podstawe do tego zeby Kwidzyn poinformować o Tobie 😉 wszystko jedno czy jeździsz tam dalej czy nie, warto zeby wiedzieli co za ludzi mają/mieli u siebie na podwórku 😁
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Edycja postu zmieniająca sens rozmowy, publiczne pokazywanie swoich pw
OBIBOK, "no cóz Paula -Myszka , teraz to mam podstawe do tego zeby Kwidzyn poinformować o Tobie wink wszystko jedno czy jeździsz tam dalej czy nie, warto zeby wiedzieli co za ludzi mają/mieli u siebie na podwórku hihi "
no to masz 🙂😉)
ale jaja.... bezczelność i głupota jak wszechświat nie ma stałych granic faktycznie 🙂
(tylko moze ocenzuruj niecenzuralne słowa ...cytat cytatem, ale wiesz... dzieci (choc te bluzgaja gorzej od nas często 😉 )