Opis jakis taki zagmatwany 🤔 i to "kolor brązowy"tez takie niebardzo... A wie ktoś może czym jest ten hmm sznurek ,który tam dynda jej z uzdy-czy nie wiem co to ma byc 🙄?
Ja się tylko zastanawiam jak ci ludzie umieścili tego konika w samochodzie?? Jakoś mnie ten artykuł nie szokuje, zwierzakowi nie stała się krzywda, więc moim zdaniem nic strasznego się nie stało... Chociaż zgadzam się, że taki pomysł jest idiotyzmem 🤔wirek:
Do naszej stajni przywieziono dwa koniki polskie Transitem 🤔wirek: To dopiero mogło się źle skończyć, wyobrażam sobie co się działo z końmi na każdym zakręcie 🍴
przesadzacie, nie widzę by tym koniom działo się źle. Są zadbane, dobrze odżywione. Fakt, taki sposób wypasania niezbyt fortunny ale lepsze to, niż zamykanie w ciemnej komórce. Widzę niedociągnięcia - niewiedzę, ale na pewno nie głupotę,
galantova, naprawde nie widzisz nic co by mogło zrazić? Ja np widzę łańcuch na szyi nie tylko kobyły ale i małych źrebaków za nią, nie podoba mi się to co ma w głowie i w pysku. Nie podoba mi się też to, że jest źrebna
Pauli, potworne to nie jest właściwe słowo, odsyłam na wątek o koniu Bolek - to właśnie jest potworność...
Monny, łańcuch też mnie specjalnie nie zachwyca, ale są gorsze sprawy. Nie każdy koń musi mieć wędzidełko Sprengera, siodło Stubbena i czapraczek z owijeczkami pod kolor 😎 Nie wiem dlaczego tak bulwersuje Cię fakt , że jest źrebna. Moim zdaniem doszukujecie się tej potworności trochę na siłę.
galantova Ja się z Tobą zgadzam 😉 Jestem wyjątkowo wyczulona na cierpienie zwierząt, ale ten koń według mnie nie cierp, nie rozumiem skąd to święte oburzenie dziewczyn 🙄 Niestety, całego świata się nie uleczy...
Monny Trochę więcej luzu... (wiem co tam miało być 😉 )