Zdjęcia są okropne,nawet chciałam wstawić ale bałam się że zaraz mnie zjadą za nadmierne czepialstwo. Zresztą na filmie to też z żadnej strony nie jest koń przygotowany na GP,w kłusie biega,zad lata sobie z tyłu,ogólnie rzecz biorąc nie jest zebrany w żadnym chodzie.
bjooork, ja w miałam wrażenie, że ten film to jest w ogóle inny koń (-; po zdjęciach ciężko stwierdzić, ale wydaje mi się, że nie ma odmiany na łbie - ten na filmie ma. I w ogóle na zdjęciach wygląda jakoś inaczej. Chociaż to może być tylko moje wrażenie.
ikarina, wydaje mi się, że tak, ta sama, jednak pewna nie jestem.
Ogłoszenie zniknęło - chciałam jeszcze raz obejrzeć film, bo w sumie puściłam sobie tylko urywek kłusa, żeby obejrzeć te plecy i piruetu nie widziałam, a tutaj "Acces denied".
Piaffeczka czasami ludzie chcą zamienić na konkretną maść, żeby do pary w bryczce pasowało 😉
Zdaję sobie sprawę, zresztą sama jeździłam kiedyś prawie rok w stajni, która może sobie pozwolić na 25 zł za godzinę, tylko dla tego, iż wszystkie konie, oprócz prywatnych i dwóch kuców chodziły w zaprzęgu i były siwe.. (NIE! Jedna klacz była kara.... a pozostałe 20 ileś koni siwe....) Dla mnie jakoś nie siwe konie są szczególnie piękne... 😉
Co do owego Wilchelma... czy ten koń jest dobrze zebrany, czy naprawdę galopuje?
Fajnie, lekko wyglądają. Oglądałam gdzieś ostatnio na youtubie filmiki z zawodów z tymi ich kucykami. Prowadzą je w ręku i hops na przeszkodę 🙂 Niektóre skubańce dobrze wyłamywały :P