[quote author=galopada_ link=topic=190.msg1874365#msg1874365 date=1379084458] Kupie temperamentnego ogiera ewentualnie walacha do 7 lat, z pieknym ruchem, dynamicznego,tzw. konika do hamowania, a nie pospieszania. powyżej 160 cm. Cala polska. 🏇 [/quote] Skąd to?
Świetny wałaszek na sprzedaż miły przyszłościowy do sportu nie boi się niczego chętnie zmienia nogi skacze na poziomie klasy L P ma 4 lata i zachowuje się jak dorosły koń grzeczny nawet dla juniora
Niby nic, wszystko ok, ale przeczytajcie sobie opisy zdjęć. No do prywatnego albumu jak Cię mogę, choć dla mnie to strasznie infantylne, ale, żeby takie rzeczy zostawić w ofercie?
Emptyline, podejrzewam że ktoś po prostu zmienił opis starego, "prywatnego" albumu zamiast robić nowy na ofertę stanówki, niemniej pisanie o koniu per "synuś" na oficjalnym profilu stajni (nawet kameralnej i mającej mało "lajków) a nie swoim własnym... No nie wygląda profesjonalnie 😉
Isabelle muszę Cię zmartwić, widziałam grubszego kuca. Wzrost ok 140, popręg tyle samo 🙂. Najśmieszniejsze było to, że ten koń potrafił dogonić moją kobyłkę (50% folbluta)...
Filmik rewelacyjny. Przynajmniej dźwięk mogli sobie darować. (Dialog "Masz kłusować i ósemeczki robić" "Ja się boję" "Oddychaj" niezwykle zachęcający). I siodłanie zajmujące pół filmu...