Czy ten kon ma na imie Siwiotek? 🤔 [edit] ciota ja nie zauwazyła poprzednich postów, hehe 😀 [quote author=hszonszcz link=topic=190.msg1758978#msg1758978 date=1366890117] martrix, z henciom kópię, bo muj koń podszepuje 😀
you made my day 😀 mialam problem z przeczytaniem 😁 [/quote] o to cho!! 🤣
hszonszcz
Chyba raczej "poczebóje" (bo "poczebować"😉 🤣
Cii, to jest moja inwencja twórcza i nie może nikt się w to wtrącać! Jest podszepuje i tak ma zostać! 😀 😀 emptyline hahahahaha dobre, ale prawdziwe. Marudzila to zakneblowali 😀
DOOBRE!! 🤣 "Mamo ja nie chcę.. mamo nie umiem" "oj zamknij się!" <chlast gumą w zęby> 😁
korysindex4, chyba nie potrafie czytać, bo w ogłoszeniu nie dopatrzyłam się wzmianki o padokowaniu... 🙄 więc na chłopski rozum - skoro nie jest napisane to raczej nie miało miejsca, omg. 😵 🤔wirek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 kwietnia 2013 20:14
Hahaha, ten kask jest przepaskudny i to była pierwsza rzecz, która mi do głowy przyszła jak się zaczęła ta rozmowa o obciachowych rzeczach jeździeckich 😀 Widziałam go po raz pierwszy jak kupowałam bryczesy w październiku i już wówczas był przeceniony. Jak widać mamy prawie maj, popytu jak nie było tak nie ma i na magazynach dalej radośnie zalega. Niedługo za darmo zaczną rozdawać a i tak nie wiem, czy się jacyś chętni znajdą.
Hahaha, ten kask jest przepaskudny i to była pierwsza rzecz, która mi do głowy przyszła jak się zaczęła ta rozmowa o obciachowych rzeczach jeździeckich 😀 Widziałam go po raz pierwszy jak kupowałam bryczesy w październiku i już wówczas był przeceniony. Jak widać mamy prawie maj, popytu jak nie było tak nie ma i na magazynach dalej radośnie zalega. Niedługo za darmo zaczną rozdawać a i tak nie wiem, czy się jacyś chętni znajdą.
Apropo obciachowych rzeczy: Odważę się 😀 ostatnio kupiłam w Amigo gumowe zgrzebło w brokatem 😀 Tylko takie mieli najmniejsze. Reszta gumowych jest taka że zmieściłyby mi się tam dwie dłonie 🤣
Apropo obciachowych rzeczy: Odważę się 😀 ostatnio kupiłam w Amigo gumowe zgrzebło w brokatem 😀 Tylko takie mieli najmniejsze. Reszta gumowych jest taka że zmieściłyby mi się tam dwie dłonie 🤣
O jaaa, lepiej nie wyciągaj go ze skrzynki, jak zobaczysz 13stki na froncie, bo się nie opędzisz! No i pilnuj dobrze, bo na takie cacko ktoś się może połasić 😁