Nie zaglądałam tutaj 2 dni a tu się tyle wydarzyło dobrego, cudownie że o staruszka ktoś zadba 😅 😅 😅 😅 należy mu się to. Jeżeli jest to możliwe to wrzućcie trochę jego zdjęć.
maciek napisz coś więcej o nim, jaki ma charakter czy lgnie do ludzi , czy sprawia wrażenie konia szanowanego przez człowieka? i proszę pamiętaj o zdjęciach chyba wszyscy chcą śledzić jego "metamorfozę" z brzydkiego kaczątka w pięknego rumaka.
"Zależy mi na tym by moja ulubienica trafiła do wspaniałych ludzi którzy obdarzą ją wielką miłością ale również odpowiedzialnością którą miala u mnie" "W razie zainteresowania odpowiedzialnych osob prosze o lub zamiana na motocykl sportowy"
Nie wiem, nawet nie przyglądałam się tym zdjęciom. Treśc ogłoszenia rozbawiła mnie do łez. Po prostu konik wszedł na głowę i trzeba wymienic na motor. W sumie niegłupie...
To drugie zdjęcie z ogłoszenia Julie jest fatalne! wątła szyja, koń ewidentnie niedożywiony, łękowaty grzbiet i obstawiam, że te nogi wyglądają tak krzywo z powodu rzadko struganych kopyt. Jakiś koszmar! Jestem ciekawa, czy to aktualne zdjęcie klaczy czy z "gorszych czasów".... patataj, dzizas. Poważnie, powinno się wyrabiać licencje na trzymanie koni. 🤔zok:
Dajcie spokój ... to jakaś masakra! Też wstawiłam jej odpowiedni komentarz do tych zdjęć ... Mam nadzieję, że faktycznie dziewczyna się opamięta i lepiej zacznie pracować nad sobą, niż nad takimi źrebusiami 🙁
Przeglądałam resztę zdjęć , sposób w jaki zapina nachrapnik jest bardzo interesujący. Nie dziwi mnie że koń na którym jeździ "musi" na wielokrążku chodzić i nadal twardy w pysku.
jeszcze tak w kwestii dziewczynek, które myślą, że jak utrzymają się przy brykaniu to są pro. Te to się śmierci nie boją, ja nie mogę. Jak czasami słyszę czy widzę dziewczynki "trenujące" konie,, uczące je stawania dębów czy "oduczające" brykania albo innych takich niesubordynacji, które w gruncie rzeczy dla dzieciaków mogą być niebezpieczne to stwierdzam, że ludziom to czasem chyba życie niemiłe. 😁
"Sprzedam ogiera zimnokrwistego półtora roku jest bardzo grzeczny i wesoły,nie boi sie ruchu ulicznego co jest bardzo ważne,chodzi w zaprzęgu jak stary koń.Ogierek jest zdrowy 200% warzy 540kg nie ma takiego drugiego w tym wieku na Allegro.Zapraszam do obejrzenia i gwarantuje że nic złego nie napisałem odnsnie konia,bo inni to opisują gruszki na wierzbie a jak sie pojedzie widziec to sie okazuje ze chabeta.Mogę zaprzągnąc do wozu i każdy zobaczy jak on chodzi,ogier sie pasie na powrozie koło domu,polecam" http://allegro.pl/item708348720_ogier_zimnokrwisty.html