To jest masakra! Roczniak chodzący w siodle?? To tak Jakby dwuletniemu dziecku włożyć ciężki plecak szkolny na plecy i kazać mu z nim chodzic... Masakra, co się to dzieje teraz...
napisalam do tego uzytkownika, czy to ogłoszenie jest na poważnie...
Ale co w tym dziwnego, że szczery ogłoszeniodawca podaje cenę i przyznaje się do tego, że to jest cena rzeźna? Co innego gdyby napisał ckliwy apel pod tytułem "kupcie tego konia koniecznie, już teraz, bo jak nie to pójdzie na mięso".
Szczerze wątpię... Gdyby wyglądała lepiej, to na pewno nie pokazywaliby takich zdjęć tylko zdjęcia z lepszej kondycji... Teraz ewentualnie pewnie nie dość, że kościotrup to i z wielkim brzuchem :/
Szczerze wątpię... Gdyby wyglądała lepiej, to na pewno nie pokazywaliby takich zdjęć tylko zdjęcia z lepszej kondycji... Teraz ewentualnie pewnie nie dość, że kościotrup to i z wielkim brzuchem :/
Nie znasz sytuacji konia więc uważaj na to co piszesz ! nie wiesz jak ta klacz wyglądała, kiedy ją odkupiono od poprzedniego właściciela ( nie z SK Racot)
Rebula wygląda teraz rewelacyjnie, właściciel o nią dba jak może. 😤
korysindex4, nie musi uważać, ktoś kto wstawia takie zdjęcie do ogłoszeń, musi się liczyć z komentarzami, koń wygląda koszmarnie.
Edit: kręcąc się po fejsie wpadłam na takie oto dumne zdjęcie z hubertusa jakiejś stajenki spod wawy- serio JA mam się zastanawiać na co ten koń był chory/od kogo ją kupili i kiedy czy po prostu jak można wsiadać na tak chudego konia?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 marca 2013 20:24
Nie znasz sytuacji konia więc uważaj na to co piszesz ! nie wiesz jak ta klacz wyglądała, kiedy ją odkupiono od poprzedniego właściciela ( nie z SK Racot)
Rebula wygląda teraz rewelacyjnie, właściciel o nią dba jak może. 😤
Skoro koń wygląda teraz super to powinni takie właśnie zdjęcia wstawić. Na tych widać bidę z żebrami na wierzchu.
korysindex4 tak jak pisały dziewczyny wyżej, ja nie mam na co uważać. Skoro koń faktycznie wygląda lepiej, to dlaczego takie zdjęcia są wstawione? Jak się sprzedaje konia, to się chce go przedstawić w jak najlepszej kondycji a nie w najgorszej... Każdy potencjalny kupiec widzi na zdjęciach jak wygląda koń, skąd ma wiedzieć że tak może wyglądał kiedyś a teraz lepiej? Takie zdjęcia raczej nie zachęcają do kupna...
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 marca 2013 21:30
a to już nie do mnie z tym, ja konie nie ogłaszam, koń nie jest mój. Wydaje mi się, że to brak obeznania z komputerem 👍
jeśli znasz właścicieli to możesz im zasugerować zmianę zdjęć 😉 Potencjalny kupujący nie będzie się zastanawiał czy zdjęcia są stare i czy koń wygląda teraz o niebo lepiej.
a jaki tani ten batmobil *.* ja, ja, ja kupuję! Sprzedam konia i kupie sobie batmankę.. tylko zaraz... kogo ja tam będe wozić? <przemyślenia hszonszcza> 😁