Wędzidło normalnie, do kantara a żeby nie miał non stop w pysku i żeby nie wypinać to zakładają na pysk lub pod, nic niezwykłego, wiele razy się z tym spotkałam, głównie u zimnioków na wsiach 😉 przynajmniej nikt na nim nie jeździ choć lonżowanie przy koniu mającym niecałe 2 lata dobre nie jest 🙄
Jeśli chodzi o ogłoszenie o sprzedaży fryza, to dla mnie stylistyka ogłoszenia jest normalna, bo często obcokrajowcy sprzedają te konie na polskich portalach, a że nasz język jest trudny, to za dobrze nim nie operują i go kaleczą. Jeśli było, to 😡 i zwracam honor.
ale tu nie chodzi o stylistykę, tylko o 3 letniego konia "w ciągłym treningu", inny "jest dobry w ujeżdżaniu", a na dodatek "Obydwa konie bardzo dobrze skaczą. Zapowiadają się na dobre skoczki." no i zdjęcia na 100% z neta, wpisz koń fryzyjski w google, czwarte zdjęcie 😉 że było, to się nie przejmuj, bo było dość dawno
a na jakich przyjemnych kielznach ten kon chodzi. :/
Jak w stylu western... tylko przesada z tymi paskami- wg mnie: albo podbródkowy, albo u góry, jak nachrapnik. Chyba, że to miał być patent wędzidło+hackamocre 😁
Jak w stylu western... tylko przesada z tymi paskami- wg mnie: albo podbródkowy, albo u góry, jak nachrapnik. Chyba, że to miał być patent wędzidło+hackamocre 😁
no raczej nie ja w wescie. na jednych zdjeciach ma hacka z dluga czanka, w dodatku zle zalozonego, a na innym ma dziwny pelham.
Kampari a na stronie głównej [[a]]http://www.jhorse.pl/Strona-glowna%281,,%29.aspx[[a]] "Kupując 3 produkty trzeci gratis" To jest coś gratis czy wszystko mam sobie kupic ? 😀