Można, racja. Po prostu to ogłoszenie z moje strony wygląda sztucznie, nie postawiłam się na miejscu osoby postronnej. Do tej osoby nic nie mam, nie chcę nikogo oczerniać, dlatego nie podaję szczegółów. Mój błąd, przepraszam. A konik z charakteru jest naprawdę super i im szybciej zmieni dom tym lepiej dla niego. I tyle na ten temat z moje strony, nie chcę wszczynać niepotrzebnych dyskusji
Ja, parę lat temu zamieniłam krowę na kobyłę ale niestety bez "guwnej księgi", mimo wszystko był to interes życia -ja zadowolona z konia a facet z krowy 😜
URODZIWA KLACZ ZE ŹREBAKIEM. Mexikana po Sopel/Mordechai KWPN, od Mona/Mass. Gniada 4,5 roku 170cm Sprzedam urodziwą klacz o dobrym ruchu, dajacą ładne źrebaki
z naszych.
teraz ma zrebaka, to zazrebiana byla w wieku 3 - 3,5 roku, a skoro daje ładne źrebaki to kiedy byla wczesniej zazrebiana? miala 2 lata? super hodowca, ze potrafi po jednym stwierdzic ze daje ładne wszystkie 🤣
Nawet tyle nie mam 😂 Do rodziców na działkę 😎 Albo ogrodzę sobie kawałek parkingu, który wydzierżawię od ZUS-u (za te podatki, które płacę to moblilby oddać mi za darmo kawał tego swojego trawnika przy parkingu :wysmiewa🙂, który mam za płotem 😎
Przeglądając ogłoszenia na allegro zastanawiam się zawsze czy nie zrobić rankingu pt. "jak wysoko można koniowi założyć siodło"... 😵 Siodłanie na kłębie urasta chyba do rangi epidemii.