omg. kto normalny zamieszcza takie zdjęcie w ogłoszeniu? a tak w ogóle z przedstawie to zdjęcie? 🤔
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] wyslalam wiadomosc z prosba o zmniejszenie zbyt duzej grafiki w podpisie, ale nie poskutkowalo. po zmniejszeniu grafiki prosze o kontakt na pw- zdejme uciszenie.
widać że ogloszenie nie pisane przez polaka/polkę, ale zwrot "Został przeszkolony w zakresie wszystkich dyscyplin i może być używany do niczego." mnie bardzo rozbawił 😉
a widzieliście kontakt? fajny numer telefonu, że o Warsaw w woj. dolnośląskim nie wspomnę. na moje oko to oszust, było głośno o fryzach z Afryki, więc teraz mogą być z Krakowskiego Przedmieścia 🙄
moim zdaniem kobyła i tak dobrze wygląda-ani zapasiona ani wychudzona, kopyta...nie widze dobrze ale tragedii nie ma, koń ani od pęt ani na łbie/szyi nie poobcierany..... a u rolników to norma jak koń na łańcuchu chodzi to zeby nie zwiał, nie wyrwał przypadkiem łańcucha jakby mu sie szaleć zachciało....zakłada sie peta.
z naszych: "KUPIĘ Siodło ujeżdżeniowe/ew. skokowe 16,5 lub 17 rozstaw ok. 34. Ideałem byłaby skracana tybinka. Chętnie Kieffer, Daw-mag, Euroriding, Wintec itp." ujezdzeniowe czy skokowe co za roznica 🙂
Och, srebrna jaka szkoda, że nie udało Ci się porwać publiczności 😉 Jeśli nie wiesz jaka jest różnica między siodłem ujeżdżeniowym, a skokowym to idź poczytać książeczkę, bo na forum nikt nie ma ochoty odpisywać na pytania na poziomie: ile kopyt ma koń? 😂
ale o co ci chodzi Brzoza??? przecież srebrnej nie o to chodzi, że nie zna różnicy. jeśli nie trafiła z ogłoszeniem to też nie widzę powodu do takiego zachowania jak twoje 🤔
No co Wy, dziewczyny? Rozum Wam odjęło? To ja Wam wytłumaczę o co srebrnej chodzi. O to, że zazwyczaj człowiek potrzebuje konkretnego siodła. Albo skokowego albo ujeżdżeniowego. No tak? Chyba,że potrzebuje dwóch. Albo wszechstronnego może chcieć. A z ogłoszenia wynika że rodzaj siodła nie ma dla ogłoszeniodawcy znaczenia
chodzi o to, ze w ogloszeniu jest "kupie siodlo skokowe lub ujezdzeniowe" i srebrna sugeruje, ze to dziwne, ze osoba ma taki rozstrzal wymaganiowy., ze jest jej obojetne czy to bedzie skokowe, czy ujezdzeniowe. co nie zmienia faktu, ze nie widze powodu, zeby to ogloszenie sie tu znalazlo.
chyba o to, że albo uj. albo skokówka. fakt, że brzmi jakby kupujący nie wiedział czego chce albo uważał, że to to samo. też uważam, że to nic wielkiego (można przecież potrzebować dwóch czy coś), ale zaskoczyła mnie odpowiedź Brzozy (tiaa, jak nikt nie reagował, to teraz piszą 3 osoby jednocześnie ;p)