Witam, chętnie przyjmę w dzierżawę, bądź za darmo konia, do małego sportu, płeć, maść nie ważna, ale musi mieć do 12 lat. Mieszkam w okolicach Gorzowa, więc chętnie z rejonu Lubuskiego.
A ja to przyjmę za darmo konia ale maksymalnie do 10 lat, zrobionego do GP w ujezdzeniu i w skokach, ale tylko z lodzi, i z dowozem koniecznie.
ze "dobrego" bo "smacznego", ale watpię zeby byl to zrebak rzezny, wiecej by sie dostalo sprzedajac normalnie, bo niestety nie byl wielki i ciezki zapewne. wiec przesada jak dla mnie troszkę 😉
Witam, mam 14 lat, chętnie przyjmę w dzierżawę, bądź za darmo konia, do małego sportu, płeć, maść nie ważna, ale musi mieć do 12 lat. Mieszkam w okolicach Gorzowa, więc chętnie z rejonu Lubuskiego. Jeżdżę na poziomie srebrnej odznaki, ale nie mam możliwości zdania nawet brązowej, z powodu dojazdu, jak na razie. Skakałam narazie tylko konkursy LL,L, i potęga skoku<130 cm> na amatorskich zawodach, miałam do czynienia z końmi trudnymi. Umiem również pare elementów ujeżdżenia z klas P,N.. na tręningu mogłabym skoczyć parkurek 120 cm.
:wysmiewacz22: :wysmiewacz22: ja wiem, ze bylo, ale tylko fragment, a uwazam, ze zasluguje na przytoczenie w calosci. po prostu perelka 😀
Zawdzięcza to pięknemu ruchowi ,elastycznemu zadu oraz zawzięciu .Szybko się uczy ,sama chętnie skacze . Na korytarz nie trzeba jej pchać ,sama skaczę z zadowoleniem . Do wypadów w teren idealna ,rzadko bryka .Chyba ,że pozwoli się jej na to .
eeee... Ten koń mi na pewno na 3 lata nie wygląda, albo tak w dupę dostał za młodu, że teraz tak wygląda... okropnie? I TO: "Zalecam wysokie ogrodzenie koń wysoko skacze" Mądry, próbuje uciec z koszmaru...
Perlica Nie wydaje mi się, ten koń chyba pasie się na łańcuchu. Właściwie po co byłoby mu wędzidło bez ogłowia i reszty sprzętu? nie wygląda jakby miał iść na jazdę.