1800 za kn w dzisiejszych czasach to całkiem normalna cena, tańsze sie znajdują 🙄
w mojej okolicy ogierki po 500 [wyłowione z lasu] i 750 z paszportami od dotacyjnych klaczy. Jak na klacz cena jednak dość zastanawiająca. Prawdopodobnie jest bez dokumentów. Jakby sie łapała na matke dotacyjną dawno by za te pieniądze znalazła nabywcę.
ten jasny to chba ten 2 latek, a w tym wieku duzo koni jest nieforemnych, bo rosna partiami, i niektóre szkarady niezle wyrastaja. a uwazam ze 1 000 za konia 3 letniego to moze byc bardzo dobra cena, jak na szkapinę spacerowo-rekreacyjna.
Jelenia szyja z mocno rozwiniętym mięśniem ramienno-głowowym - jakby to po prostu była cienka szyjka, to może byłyby to brzydkie kaczątka, ale tak - mnie też się nie podobają. Podobną szyję to ma mój do niedawna przewlekle kulawy folblut, choć już zaczyna się wyrównywać trochę. Chodził dwa lata z koszmarnym przykurczem w nodze i "ciągnął nogę szyją" przy każdym kroku, stąd przerost tego mięśnia. Może młodziaki nie strugane/źle strugane? W każdym razie zgadzam się - brzydkieee :P
Ten koń gwoli ścisłości nie jest nawet osiodłany, jest okulbaczony Prawdopodobnie konik nie ma wcale kłębu, nie ma podogonia, więc po kilku krokach to co ma na grzbiecie natychmiast ląduje na szyi. Znam ten ból, bo mamy dużo kuców, małych koni.