Jak najszybciej ją kupić ,aby się nie wykonczyła i nie zdążyła zdeformować!!!!
A co z następnymi, ktore będą produkowane u tego pseudohodowcy i u innych tego pokroju rzeźnikami? Facet zachęcony zarobionymi pieniędzmi zacznie wszystko od początku 🙁
Ale i tak ktoś tym się powinien zainteresować. A mentalności rolników 'Bo ja wiem lepiej, a ty siedź cicho' nic nie zmieni niestety 🙁
Notarialna niestety racja... ubzduralo sie ludziom, ze xx sa najlepsze bo najszybciej mozna z nimi pracowac.. kto wie czy po sprzedazy tej nie kupi nastepnego roczniaka i znowu nie zacznie z nim pracowac...
Swoją drogą b. niedrogo ten koń. Jeśli jest zdrowy, to myślę, że coś fajnego można by z niego wyrzeźbić, jeśli by odpaść i zacząć prawidłowo pracować. Ciekawa jestem bardzo co by było z tego konia w dobrych rękach, podoba mi się 🙂
A ten dzieciak ? Co oni nie umieją skrócić strzemion ? To dziecko nie ma oparcia w strzemionach , pewnie początkujące to się na wodzach łapie bo konik troszkę szybciej i żwawiej poszedł 🙄
wodze trzyma jak chlop na wozie, sprzaczka od pusliska nie w tym miejscu, toczek spada na oczy i ogolnie obraz nedzy i rozpaczy klacz ma otwarty pysk wszedzie, wedzidlo za nisko strach kupic konia od takich ludzi.. ciekawe czy slyszeli ze konie sie szczepi i odrobacza...
Ludzie są głupi. Przecież gdyby tę klacz srokatą wyszczotkować, wypięknić i wycacać, założyć siodło i dziecko do zdjęcia tylko w stój i powiedzieć, że "koń bezproblemowy w obsłudze, dobry dla początkujących, ujeżdżony, zadbany" to kupiec by się znalazł. Ech... Tu nie trzeba się znać na koniach, tylko myśleć logicznie. :/
hahah opis powalajacy: Niestety, JAKARTA, jak każda kobieta ma TYLKO jedną wadę-ma tzw. łykawość. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=612867475 a tak ps. oduczyc lykawosci poprzez poswiecenie czasu... ciekawe
Nie, ogłowie ma, a to coś o wiele bardziej banalnego. Popatrzcie na te zdjęcie i pomyślcie sobie, co mógłby zauważyć tak pokręcony umysł, jak umysł Strzygi...