Dlaczego zastanawiające? Gdyby w innym miejscu ogłaszał się, że kupi konia, to co innego. A tak to prosta sprawa: nie ma miejsca (czyt. kasy) w stajni na trzymanie własnego konia, ale może przyjąć konia w pensjonat.
http://allegro.pl/kon-wielkopolski-polkrwi-szlachetny-i1425446378.html KOŃ WIELKOPOLSKI, PÓŁKRWI , SZLACHETNY!!! 1,5 roczny ogier. Maść - kary. Dwie nogi przednie i 1 tylna do kolan białe, gwiazda na czole, wzrost :175cm. Pochodzenie ogra: matka: Dareta ojciec: Tycjan .Spokojny , ładnej budow
Skarpety do kolan (zwłaszcza przednich) 😁 No i zaiste imponujący wzrost jak na konika naście miesięcy, toż to Szajr 😎
w dodatku ma tez ciekawie opisana rase, bo tycjan to slazak (choc nie w typie). a konik z ogloszenia jest typowym przykladem hodowli "bo łogier łanie malowany i blisko". moze byc wysoki, bo tycjan to niezle bydle. ale 175 to chyba lekka przesada...
Szukam osoby do współdzierżawy klaczy wielkopolskiej.Klacz ma 3 lata jest wstępnie zajeżdżona,więc szukam osoby dobrze jeżdżącej.Posiada bardzo duz epredyspozycje ujeżdżeniowe,naturalnie się ganaszuje,ma piękny ruch i budowę,ok.165cm w kłębie.Sama chodzi w tereny,jest bardzo odważna,skakała w korytarzu.Nie boi się wody ani ruchu ulicznego.Kobyłka będzie stała w okolicy Wrocławia ,cena współdzierżawy w zależności od kosztu pensjonatu ok.300zł.
zdjęć cytować nie będę, ogłoszenie na r-v. na drugim zdjęciu widać jak "koń się sam naturalnie ganaszuje" na gumach 😵
ogłoszenie ze stadniny.pl 'Potrzebna osoba do objeżdzania koni w stajni ujeżdżeniowej.Warunek umiejętność mocnego oparcia konia na wędzidle w górnym ustawieniu'
Osz cholibka, ja chcę takiego ładnego folbluta. 😜 Btw, trenował je "technik-jeźdźcA" - ostatnio coraz częściej widzę taką formę, nawet na sklepie w mieście mojej kuzynki jest napis "Wszystko dla konia i jeźdźcy". Czy to jest poprawne? Bo ja znam tylko formę jeździec, nie jeźdźca, chyba, że to jakoś po staropolsku czy coś.