lslaby, cieszę się, że sprawa została wyjaśniona i że wytłumaczyłeś nam, gdzie zaistniał błąd- ale patrząc na tekst na stronie i nazwisko chyba nie dziwisz się naszemu oburzeniu, a zapewne sam... poczułeś się co najmniej dziwnie 🙂
z naszych ogłoszeń SPRZEDAM HIT ROKU BRYCZESY CONQUEST
TAKA CENA TYLKO U MNIE 10 zł + koszt przesyłki
- Idealne na LATO posiadają wywietrznik na dupie - pełny lejopodobny twór odchodzący od materiału- prawie jak nowe używane 4 razy - prawie jak idealne... - tak jak firma CONQUEST nie przyjmuje zwrotów kosztów oraz reklamacji, zakup na własne ryzyko! - zdjęcia prześlę zainteresowanym - kontakt pw
lslaby, cieszę się, że sprawa została wyjaśniona i że wytłumaczyłeś nam, gdzie zaistniał błąd- ale patrząc na tekst na stronie i nazwisko chyba nie dziwisz się naszemu oburzeniu, a zapewne sam... poczułeś się co najmniej dziwnie 🙂
Witam, dla mnie sprawa była też dziwna, no ale cóż.... Tłumaczenie strony SBHLG tochę potrwa.... jest to dość duże wyzwanie, ponieważ strona zawiera również elementy historyczne oraz zdania typowe dla jezyka niemieckiego, które po polsku nie brzmią dobrze. Translacja nie będzie więc 1:1.
z naszych ogłoszeń SPRZEDAM HIT ROKU BRYCZESY CONQUEST
TAKA CENA TYLKO U MNIE 10 zł + koszt przesyłki
- Idealne na LATO posiadają wywietrznik na dupie - pełny lejopodobny twór odchodzący od materiału- prawie jak nowe używane 4 razy - prawie jak idealne... - tak jak firma CONQUEST nie przyjmuje zwrotów kosztów oraz reklamacji, zakup na własne ryzyko! - zdjęcia prześlę zainteresowanym - kontakt pw
oj, filmiki zepsuły wrażenie... strasznie dużo tam tej ręki.. 🙁 a spójrzcie tutaj. jak Wam się podoba..: myślałam o tym koniu, ale jak zobaczyłam ten filmik, to mi przeszło..
nie skreślam, ale na pewno nie działa na mnie zachęcająco filmik, na którym koń non stop gryzie się w klatę i otwiera szeroko pysk, walcząc o odrobinę swobody. Potem wsiądę, a koń mnie poniesie hen, bo nie będzie czuł, że ma coś w pysku? i co mi wtedy zostanie, munsztuk założyć? dla mnie to przykry i brzydki obrazek..
nie skreślam, ale na pewno nie działa na mnie zachęcająco filmik, na którym koń non stop gryzie się w klatę i otwiera szeroko pysk, walcząc o odrobinę swobody. Potem wsiądę, a koń mnie poniesie hen, bo nie będzie czuł, że ma coś w pysku? i co mi wtedy zostanie, munsztuk założyć? dla mnie to przykry i brzydki obrazek..
Przecież przed kupnem można wsiąść i sprawdzić czy będzie tak jak mówisz czy jednak zwierzak umie normalnie pracować.
Kiedyś poprosiłam koleżankę żeby wysłała mi linki do zdjęć i też dostałam te adresy do plików na dysku. Ale biorąc to nawet na chłopski rozum - jak niby miałabym przeglądać coś, co znajduje się na JEJ komputerze? 🤔wirek: Aż takim zdolnym hakerem nie jestem. 😁
to prawda, chwyta za oko, ale zastanowiła mnie jedna rzecz... Gość napisał, że sprzedaje z powodu braku miejsca w stajni, a na drugiej aukcji oferuje wolne boksy... Bardzo zastanawiające.... bardzo....