przeciez matrix wrzucala zebre. bez problemowo do kupienia. tu klaczki, ale ogiera pewnie tez maja. wiec dostepnosc zebroida w polsce jest prawdopodobna 😉
przeciez matrix wrzucala zebre. bez problemowo do kupienia. tu klaczki, ale ogiera pewnie tez maja. wiec dostepnosc zebroida w polsce jest prawdopodobna 😉 [/quote]
mnie zadziwiło trochę ogłoszenie u nas na forum. Derka treningowa opisana jako idealna na karuzelę i do oprowadzanie... ale widocznie tylko w przypadku ubrania siodła do tego..
2. Ochraniacze miękko podszywane Horze, komplet 4 sztuki, rozmiar L, jak na zdjęciu, tylko z czarnym futerkiem (ochraniacze również czarne). W sklepie 225pln, sprzedam za 149 złotych.
Kastorkowa, gratuluję spostrzegawczości, ale całe zdanie było idealnie przekopiowane z ochraniaczy USG powyżej powyżej, co do złotówki i przecinka. Dziękuje za uświadomienie mnie przez X osób 😁 - może ktoś poczuje się zawiedziony, ale nie, nie przepłaciłam - ot, uroki piątej rano 🙂
thaya, nie tylko "Wasza" Fouganza ma kaski takiej budowy. Casco, Horka i pewnie inne firmy - to po prostu bardzo popularna budowa kasku jeździeckiego (w sumie to od rowerowego dużo się nie różni).
No dla mnie to już lekka przesada 🙄 : malvinka1997 Ostrzeżony Skąd: Radomsko. « #87 : Dzisiaj o 12😲8:44 » Przyjmę do przydomowej stajni konia Huculskiego. Najlepiej gdyby ktoś mógłby mi go dowieść za drobną opłatą . (woj.Łódzkie)
Bischa L, no właśnie wyszedł niezły dziwoląg 😉 Po q musi być samogłoska, tam nie ma żadnego u, czytasz raczej jak k w wyrazach. Quo vadis, czy qo vadis? No i zamiast "kłanta" czy "kwanta" trzeba by czytać chyba "kanta" 😁 To tak, jak bym pisała beischa, bo przecież jest litera Be i e jest w samej literce... 😉
No nie ma opcji, normalny sprzedawca pokazałby je od tej strony z metką. Z resztą nie wyglądają mi na Eskadrony, sprawdziłam nawet w sklepach i nigdzie takich nie ma, skórzane Eskadrony są zupełnie inne, przede wszystkim inna ilość rzepów. No i ta cena.