Jesteście niesprawiedliwe. Jest napisane, że znaczy i dlatego służy jedynie do oprowadzanek i hipoterapii. I do tego zazrebiona. Ogólnie widać, że to rozsądne ogłoszenie.
kare_szczescie, traken i do "naturalsa" to dużo wyjaśnia. One zwykle potrzebują dużo cierpliwości i tak samo dużo konsekwencji, inaczej szybciutko robią się trudne - bo są bystre. O ile robić od początku mogę, to nawet moje preferowane prywatne konie do jazdy dla siebie, o tyle odrabiać nigdy więcej bym nie chciała i nie zamierzam. Powodzenia temu kto to kupi - i tego konia trzeba raczej umysłowo zająć, nie zmęczyć 3h, bo i tak wie kiedy jeździec na chwilę odwróci uwagę i to wykorzysta. O ile ile nie ma problemów zdrowotnych, które powodują że nie przyjmuje jeźdźca.
paladynka, zgłoś ogłoszenia do moderatora. Ich jest tyle, że nikt nie siedzi i nie sprawdza każdego. A odkąd na revolcie można wystawiać bez posiadania konta to oszustw więcej.
Dawno czegoś tak przykrego nie widziałam jak ten nieszczęsny dziadeczek 🙁 no jakim trzeba być człowiekiem żeby konia do takiego stanu doprowadzić? Nigdy nie zrozumiem.
https://vm.tiktok.com/ZGJataSkP/
Szkółka z okolicy. Kon lat 23. Tragedia. A najgorsze ze większość tych koni tak tam chodzi a ludzie jeżdżą nadal i dzieci mówią ze „kon tak ma”. Tylko koni zal
Ktoś wpadł na pomysł jak zaoszczędzić na pracy artysty grafika i "namalował" obrazek za pomocą darmowej sztucznej inteligencji 😂 to są efekty, dziwny koń, dziwny jeździec, dziwny sprzęt ale kasa przyoszczędzona 😎
Dużo ostatni takich obrazków lata po fejsbuku, ludzie wpisuja jakieś bzdury, sztuczna inteligencja " maluje" obrazek a później ktoś to dla beki udostępnia....ale żeby jako reklamę sobie brać 😉
MATRIX69, no coz, ten sklep ma ambasadorkę czy jak to tam się nazywa z wyrokiem z kk (między innymi parę revoltowiczek oszukała, nawet w pewnym wątku tu na revolcie było gorąco i miał być pokazany wyrok i to chyba uniewinniający - a jest skazujący, hehe), tym bardziej takie obrazki mnie nie dziwią. 😅🤣
Może zlecili komuś zupełnie niekońskiemu. Niemniej wygląda to komicznie i mało zachęca koniarzy do zajrzenia do sklepu. Wygląda totalnie nieprofesjonalnie.