Za burgundy cena kosmos.... Poza pierwszymi niciakami i tymi dziwnymi czaprakami z ostatnich wypustów, mam wszystkie 😉 Kilka lat temu było to warte baaaardzo okrągłą sumkę, dziś pewnie ciężko byłoby w ogole sprzedać...
Łęk jest wąski i w opisie, że na mocno wykłębionego konia. Jeśli do tego koń nie miał pleców, a kłąb sterczał jak u dromadera to tylko takie wypchanie paneli gwarantuje ułożenie siodła w równowadze. Każde inne leciałoby do tyłu.
Nigdy nie widziałam siodła z takimi panelami.
A teraz można ująć wypełnienia na innego konia? Czy jakby za duży jest ten panel na zawsze, że ujęcie wypełnienia spowoduje że będzie go za mało?
Nigdy nie widziałam siodła z takimi panelami.
A teraz można ująć wypełnienia na innego konia? Czy jakby za duży jest ten panel na zawsze, że ujęcie wypełnienia spowoduje że będzie go za mało? Perlica, na pewno się da, być może konieczna by była redukcja nadmiaru skóry, ale z założenia ta marka wypuszcza produkt, który można wielokrotnie zmieniać, dopasowywać, etc.
Z tym HB Contact to mało kto zwrócił uwagę, że siodło z kwietnia 2018 jest sprzedawane jako nowe w opisie. To moje ujeżdżeniowe z czerwca 2018 jest bardziej nowe 😉