Chyba drobne wytarcia od puślisk, przebarwienia i tego typu drobiazgi nie obniżają aż tak stanu siodła ? Moim zdaniem nie wygląda źle (przynajmniej na zdjęciach)
ee stan siodła nie jest taki zły... nie ma w sobie żadnych dziur aby coś aby obniżać jego stan nawet przystuły nie są zniszczone mocno.łęki w porządku.. chociaż tego siodła bym w życiu nie kupiła..
[quote author=Misskiedis link=topic=190.msg538811#msg538811 date=1270149774] Co to znaczy, że "chodzi w pastuchu"? 🤔
zapewne to, że chodzi na pastwisku ogrodzonym pastuchem. Ja bym niczego strasznego w takim stwierzdzeniu się nie doszukiwała 😉 [/quote]
Nie doszukuje się niczego strasznego w tym stwierdzeniu tylko nie do końca zrozumiałam o co mogło chodzić piszącemu. A że jestem laik to kiedy spotykam się z czymś czego nie rozumiem to pytam 😉 Choć przyznam, że jak to przeczytałam to najpierw w wyobraźni zobaczyłam konia obwiązanego pastuchem, dopiero później chodzącego na pastwisku pastuchem ogrodzonym i wolałam się upewnić czy to o to chodziło 😎
Te fotki na blogu są oryginalne. Tam nie ma możliwości az takiej zmiany, jak wymazanie czarnej np na tle brzozowego lasku. I prowadzac kiedys rekreacje miałam do czynienia z takimi (przeklęcie niewygodnymi) podwójnymi wodzami.
Wesołego zająca co śmieje się bez końca, Szczerbatego barana co beczy od rana, Radości bez liku,pisanek w koszyku i wielkiego lania w dniu Mokrego Ubrania! ♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●••●ّۣۜ●• •●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●• ¤*¨¨*¤.¸¤*
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Użytkownik nadal nie zna regulaminu, co okazuje pisaniem z uporem maniaka przy użyciu Caps Locka.
Przyzwyczajony do odkurzania, no i najważniejsze, że na Hubertusach ładnie się prezentował 😁
myślę, że tu chodzi o odkurzanie koni, ponieważ napisane jest przy czyszczeniu. Więc takim bezsensem mi się nie wydaje. A w pysku wydaje mi się, że ma wędzidło, ale źle wpięte, odwrotnie.