Forum konie »

Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

http://www.photoblog.pl/xxgreeysxx/61073637
Na tym zdjęciu widać skąd biorą się dodatkowe ,,sznurki"
andre ja nie napisalam ze jest dziwnie drogi tylko czy to jest normalna cena za kuca bo sie nie orientuje, nie przekrecaj.  😁
elizabeth, nie bardzo rozumiem. Obecność wytoku, czy też napierśnika, nie wymaga użycia dodatkowej pary wodzy.
a zreszta to jest inny koń :P
ciska, to swoją drogą 😁
Chyba drobne wytarcia od puślisk, przebarwienia i tego typu drobiazgi nie obniżają aż tak stanu siodła ?
Moim zdaniem nie wygląda źle (przynajmniej na zdjęciach)
chyba na tyle siodla widac rozdarcie.  😉
ee stan siodła nie jest taki zły... nie ma w sobie żadnych dziur aby coś aby obniżać jego stan nawet przystuły nie są zniszczone mocno.łęki w porządku..
chociaż tego siodła bym w życiu nie kupiła..
Co to znaczy, że "chodzi w pastuchu"? 🤔

zapewne to, że chodzi na pastwisku ogrodzonym pastuchem. Ja bym niczego strasznego w takim stwierzdzeniu się nie doszukiwała  😉
No wlasnie to chyba nie jakis zbieg okolicznosci? Bo takie ogloszenia widze coraz czesciej.  👀
No i czy sa inne zawody niz sportowe?  🙄
są jeszcze podwórkowe za stodołą 😀 haha
[quote author=Misskiedis link=topic=190.msg538811#msg538811 date=1270149774]

zapewne to, że chodzi na pastwisku ogrodzonym pastuchem. Ja bym niczego strasznego w takim stwierzdzeniu się nie doszukiwała  😉
[/quote]

Nie doszukuje się niczego strasznego w tym stwierdzeniu tylko nie do końca zrozumiałam o co mogło chodzić piszącemu. A że jestem laik to kiedy spotykam się z czymś czego nie rozumiem to pytam 😉 Choć przyznam, że jak to przeczytałam to najpierw w wyobraźni zobaczyłam konia obwiązanego pastuchem, dopiero później chodzącego na pastwisku pastuchem ogrodzonym i wolałam się upewnić czy to o to chodziło 😎
Te fotki na blogu są oryginalne. Tam nie ma możliwości az takiej zmiany, jak wymazanie czarnej np na tle brzozowego lasku. I prowadzac kiedys rekreacje miałam do czynienia z takimi (przeklęcie niewygodnymi) podwójnymi wodzami.
marysia550, oczywiście że można wymazać
ba, nawet na niektórych widać, że była wymazywana.
marysia550, spokojnie sie wymazuje nie takie rzeczy. jak moj kon byl na focie do plakaru w KP to mial kantar z glowy wymazany 😉
sama kiedyś kantar wymazywałam  😉
też wymazywałam niechciane osoby np z terenu i na focie był sam koń z osprzętem:😀😀😀 trochę  śmiesznie wyglądało ale było ok😀😀
http://www.okser.pl/cso-kantar-szyty-na-okraglo-p-1558.html

O co chodzi - KANTAR SZYTY NA OKRĄGŁO ????
I cena Oo  🤔
tzn. że paski są szyte na okrągło w taki rulonik zwijane
mi sie podoba
ale cena  😵
Ale co w tym dziwnego, skórzany kantar, piękny. Skórzane kantary potrafią kosztować jeszcze więcej. Ten raczej w stylu prezenterki.

RURKOWY KANTAR- TAK SAMO SĄ OGŁOWIA RURKOWE, CZY WYTOKI🙂
FAKT CENA NIE MAŁA , ALE SKÓRA TO SKÓRA😀
TROCHĘ DŁUŻEJ WYTRZYMA NIŻ PARCIANY KANTAREK😀😀

A TAK POZA TYM TO:

((..................../)/)
(='.'😉..WESOŁYCH....('.'=)
o( ("😉("😉...........(''😉(''😉 )o

Wesołego zająca co śmieje się bez końca,
Szczerbatego barana co beczy od rana,
Radości bez liku,pisanek w koszyku
i wielkiego lania w dniu Mokrego Ubrania!
♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●••●ّۣۜ●•
•●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●•
¤*¨¨*¤.¸¤*

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____VV_____*
_____**_____**
_______*****_______

:*:*:* buziaki :*:*:*
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Użytkownik nadal nie zna regulaminu, co okazuje pisaniem z uporem maniaka przy użyciu Caps Locka.
siwaaa to chyba nie ten temat na życzenia  😉
A co do Kantara pewnie dobry za taką cenę.
Lecz ja bym się nie skusiła.
http://www.allegro.pl/item975351233_kon_klacz_malopolska_zazrebiona.html    🤔 🤔

Co ona ma na prawej przedniej ?  🙄
Może jakiś nakostniak ?
A co ma w pysku?? 🤔

http://www.allegro.pl/item968464833_kon_gerber_walach_b_wysoki_i_spokojny_wroclaw.html
Przyzwyczajony do odkurzania, no i najważniejsze, że na Hubertusach ładnie się prezentował  😁
Przyzwyczajony do odkurzania, no i najważniejsze, że na Hubertusach ładnie się prezentował  😁

myślę, że tu chodzi o odkurzanie koni, ponieważ napisane jest przy czyszczeniu. Więc takim bezsensem mi się nie wydaje. A w pysku wydaje mi się, że ma wędzidło, ale źle wpięte, odwrotnie.
Nie to, że bezsens, ale jakoś dziwnie mi się skojarzyło 😉

A wędzidło tej klaczy jest co najmniej dziwne.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się