safie hm, na tyle dobrych opinii personalnych na fb nie ma ani jednej bezpośrednio kierowanej do tej babeczki o której piszesz. A chodzisz do niej jakoś regularnie? Ja się bardzo boję tej zmiany i chciałabym mieć pewność, że oddaję się w ręce kogoś kto mi pomoże i doradzi 🙂
Odkopuję Czy może mi ktoś polecić dobrego fryzjera w Katowicach/okolice? Takiego z zacięciem stylisty. Chciałam dość radykalnie zmienić fryzurę (skrócić) i potrzebuję kogoś od kogo wyjdę zadowolona 😀
Ja za to polecam Barocco Hair and Body na Wawelskiej - ja bylam u Artura, co prawda w moim przypadku bylo to rozjasnienje wlosow, ale zrobil cos, czego po doswiadczeniach z poprzednimi fryzjerami myslalam, ze sie nie da zrobic. Na swoim fb wstawiaja caly czas przed&po roznych fryzjerow u nich, jestem pewna, ze jesli do nich napiszesz i powiesz, czego bys chciala, zaproponuja najlepszego do tego fryzjera.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 21 marca 2018 21:13
FurryMouse, ja do fryzjera chodzę baaardzo rzadko, ale to jedyna fryzjerka, której dałam się zrobić na blond i z włosów do pasa ściąć do ramion 🙂 Włosów nie zniszczyła, a wszyscy byli zachwyceni efektem
A jakiś sensowny fryzjer w Warszawie, ale najchętniej po praskiej stronie? Macie kogoś do polecenia? Powoli dojrzewam do umówienia się na farbowanie, ale wolałabym nie iść byle gdzie... 😉
Ash potrzebuję kogoś, kto będzie w stanie doradzić mi z kolorem i zrobi to dobrze 😉 Chciałabym nieco ożywić swój naturalny kolor, trochę pewnie przyciemnić. Kobyłka daleko trochę 🙁 A ma ktoś doświadczenia z Agnieszka Chełmońska Studio na Konopackiej?
Libella, ja z całego serca polecam DW Creative Group 🙂 Przetestowałam kilku fryzjerów, od półtora roku chodzę do Darka i ufam mu 200%, bardzo dobrze dobrał mi kolor, cięcie etc 😉 Polecam!
[quote author=FurryMouse link=topic=187.msg2769404#msg2769404 date=1521906293] Sankaritarina oj nie, nie, aż tak mi nie zależy 🙂 prawdę mówiąc cały czas biję się z myślami jeśli chodzi o to strzyżenie...
Nie wiem jak radykalna zmiana miałaby być, ale czasem warto, polecam. Włosy i tak odrastają. 🙂 [/quote]
Problem w tym, że jednak krótsze włosy trzeba częściej podcinać żeby zachowały pierwotnie wymyślony kształt. Ja zwykle do fryzjera chodzę tak raz na kilka miesięcy (i to tylko i wyłącznie na podcięcie grzywki) 🙂 Stąd też myślałam o czymś bliżej żeby ewentualnie móc cześciej iść je przyciąć jeśli kształt mi się spodoba.
Tak czy siak wczoraj zrealizowałam jedno ze swoich marzeń i kupiłam aparat więc na jakiś czas zawieszam temat super-fryzjera za miliony monet. Najpierw muszę wymyślić co będę jadła przez następne pół roku :P Jeśli temat powróci - na pewno wrócę do tych propozycji 🙂
A czy Wrocław coś poleci? Jakiegoś magika od blondów? Cennik nie gra roli. Byle ktoś sprawdzony osobiście a nie z super portfolio na FB - na takich się już nabrałam 🙁
Ash Nie jestem pewna czy jestem na tyle zderminowana aby specjalnie do fryzjera się fatygować tyle km. Ale chętnie przyjmę kontakty, gdyby mnie tam coś przywiodło :kwiatek:
Po moich poszukiwaniach dobrego fryzjera trafiłam do Hair Club Warszawa i polecam 🙂 Mega przyjemna atmosfera i uzyskałam dokładnie taki kolor, jaki chciałam, bardzo naturalny. No i fryzjer był w stanie doradzić, podpowiedzieć itp 🙂
A tymczasem wpadam z kolejnym pytaniem - polecacie kogoś w Warszawie do upięcia ślubnego, kto zrobi to dobrze, nowocześnie (bez diamentów i innych cekinów 😉) i (ważne) będzie jak najbliżej Pragi lub będzie w stanie dojechać i uczesać mnie u mnie w domu?